PSU Pin Girişi Fark Eder mi?

Bende 4+4 girişli PSU var ve yeni alacağım PSU bu:
Cooler Master MasterWatt Lite 700W 80 Plus Aktif PFC 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
6+2 girişli muhtemelen fark yaratacaktır. Yeni kablo mu almalıyım? Yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Not: Toplama işlerinden pek anlamıyorum. Kutunun içinden kablo çıkar mı?
Zaten kablo çıkacaksa bir şey farketmez onları takarım olur biter.

Gerekli yerlere bağlantıları yapsan yeterli. Ben de 600W'lık modeli var aşırı tavsiye ediyorum bu güç kaynağı serisiniç
Teşekkürler son bir sorum daha var, konu açmıştım ancak aciliyeti olduğu için elimden geldiğince hızlı cevap alıp, emin olup PSU'yu almak istiyorum. Anakartlarla uyumluluk gibi bir problem yoktur değil mi PSU'larda? Belirttiğim gibi donanımdan anlamıyorum pek.

Yok, sıkıntı yaşamazsın. Tek dikkat etmen gereken montaj esnasında doğru kabloyu doğru yere tak.
Dipnot: Güç kaynağını alınca anakartın 24 pinlik güç bağlantısında biraz zorlanma ihtimalin var. 20+4 pin şeklinde geliyor. Önce 4 pinlik kabloyu takıp sonra 20 pinlik bağlantıyı yap.

Yok, sıkıntı yaşamazsın. Tek dikkat etmen gereken montaj esnasında doğru kabloyu doğru yere tak.
Dipnot: Güç kaynağını alınca anakartın 24 pinlik güç bağlantısında biraz zorlanma ihtimalin var. 20+4 pin şeklinde geliyor. Önce 4 pinlik kabloyu takıp sonra 20 pinlik bağlantıyı yap.
Tamamdır, çok sağolun. Hayırlı akşamlar :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı