Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Merhaba. PSU'temizlemek istiyorum. Gatantisi devam ettiğinden dolayı PSU'mun içini açmak istemiyorum. Bu yüzden de uzaktan saç kurutma makinesının soğuk üfleyen tarafı ile yapsam PSU'ya zarar verir miyim?
Merhaba. PSU'temizlemek istiyorum. Gatantisi devam ettiğinden dolayı PSU'mun içini açmak istemiyorum. Bu yüzden de uzaktan saç kurutma makinesının soğuk üfleyen tarafı ile yapsam PSU'ya zarar verir miyim?
Nirameow Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 149 13 Aralık 2020 #2 Hayır. Soğuk üflediğin sürece bir zararı olmaz.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Bir şey soracağım hadi diyelimki fanın oradan kurutma makinesini tuttun açmadan o içerideki tozlar nereden çıkacak acaba?
Bir şey soracağım hadi diyelimki fanın oradan kurutma makinesini tuttun açmadan o içerideki tozlar nereden çıkacak acaba?
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 13 Aralık 2020 #4 YnsCann dedi: Bir şey soracağım hadi diyelimki fanın oradan kurutma makinesini tuttun açmadan o içerideki tozlar nereden çıkacak acaba? Genişletmek için tıkla... Su akar yatağını, toz uçar yolunu bulur.
YnsCann dedi: Bir şey soracağım hadi diyelimki fanın oradan kurutma makinesini tuttun açmadan o içerideki tozlar nereden çıkacak acaba? Genişletmek için tıkla... Su akar yatağını, toz uçar yolunu bulur.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 13 Aralık 2020 #5 Soğuk üflerse sıkıntı olmaz ama yine de fanlara fazla yaklaştırma.
Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #6 YnsCann dedi: Bir şey soracağım hadi diyelimki fanın oradan kurutma makinesini tuttun açmadan o içerideki tozlar nereden çıkacak acaba? Genişletmek için tıkla... Sol tarafta değilk var fanın taraftan yapabildiğim kadar fana zarar vermeden yapmayı planlıyorum. Arda9843 dedi: Soğuk üflerse sıkıntı olmaz ama yine de fanlara fazla yaklaştırma. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim fan çok fönerse bozulabiliyormuş, o yüzden sakince yapacağım.
YnsCann dedi: Bir şey soracağım hadi diyelimki fanın oradan kurutma makinesini tuttun açmadan o içerideki tozlar nereden çıkacak acaba? Genişletmek için tıkla... Sol tarafta değilk var fanın taraftan yapabildiğim kadar fana zarar vermeden yapmayı planlıyorum. Arda9843 dedi: Soğuk üflerse sıkıntı olmaz ama yine de fanlara fazla yaklaştırma. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim fan çok fönerse bozulabiliyormuş, o yüzden sakince yapacağım.
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.128 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual Radeon RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U 23.8" 144 Hz 1ms - Acer KG221Q FreeSync 75 Hz 1ms | HyperX Cloud II Kulaklık | Logitech G203 Lightsync Mouse | Logitech G413 Klavye | Logitech G27 | Phanteks P400A DRGB White Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #7 Merdo44 dedi: Benim bildiğim fan çok fönerse bozulabiliyormuş, o yüzden sakince yapacağım. Genişletmek için tıkla... Elinde uçak motoruyla çalışan bir saç kurutma makinesi yoksa eğer bir şey olmaz
Merdo44 dedi: Benim bildiğim fan çok fönerse bozulabiliyormuş, o yüzden sakince yapacağım. Genişletmek için tıkla... Elinde uçak motoruyla çalışan bir saç kurutma makinesi yoksa eğer bir şey olmaz