Corsair alınmaz, MSI kazık. Kasanız nedir?Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX750 CP-9020279-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.415,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu iki model arasında kaldım. Arkadaşlar sizce hangisini alsam sorunsuz kullanırım fanı sessiz olması benim için önemli takıntım var da ASUS TUF 750b almıştım fan motoru bozuk çıktı boşta bile son hızda çalşyo du iade ettm böyle bir şeyle bir daha karşılaşmak istemiyorum. Marka önemli benim için bilinmedik markalara bakmıyorum. Bütçem maksimum 5000.
Neden Corsair alınmaz dediniz? Güncel ürünlerinde sıkıntılı modeller mi var?Corsair alınmaz, MSI kazık. Kasanız nedir?
Bu ürünü fiyatını haketmiyor. Çok kaliteli mis gibi bir PSU var, konuyu açan kişinin kasasının kaç mm olduğuna göre öneri yapacağım.Neden Corsair alınmaz dediniz? Güncel ürünlerinde sıkıntılı modeller mi var?
O modeli alınabilecek bir model değil o fiyattan. Ripple değerleri bayağı kötü rakiplerine göre.Neden Corsair alınmaz dediniz? Güncel ürünlerinde sıkıntılı modeller mi var?
Corsair alınmaz, MSI kazık. Kasanız nedir?
O modeli alınabilecek bir model değil o fiyattan. Ripple değerleri bayağı kötü rakiplerine göre.
Marka algısına kapılarak PSU almışsınız ve bozuk çıkmış. Çok kaliteli ve çok büyük bir üreticinin PSU'sunu önereceğim, hoşunuza gidebilir.Çok bilinmedik markada almak istemiyorum garanti süresi az oluyor o yüzden
Destekliyor hocam 220mm ye kadarMarka algısına kapılarak PSU almışsınız ve bozuk çıkmış. Çok kaliteli ve çok büyük bir üreticinin PSU'sunu önereceğim, hoşunuza gidebilir.
@yusuf7878 Bu kasa 190 mm PSU destekliyor mu?
Destekliyor hocam 220mm ye kadar