emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Herkese iyi forumlar. Bugün PC açtığımda PSU kamyon gibi çalışmaya başladı, sonra kapattım, bir daha açtım, ses gitti. Şimdi açtığımda yine cızırtı yapıyor. Ne yapmam gerek? Garantiye mi yollamalıyım, yoksa kendim halledebilir miyim?
Herkese iyi forumlar. Bugün PC açtığımda PSU kamyon gibi çalışmaya başladı, sonra kapattım, bir daha açtım, ses gitti. Şimdi açtığımda yine cızırtı yapıyor. Ne yapmam gerek? Garantiye mi yollamalıyım, yoksa kendim halledebilir miyim?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 28 Şubat 2021 #2 Temizleyince düzelmiyorsa garantiye göndermelisiniz. Güç kaynaklarıyla oynamak tehlikeli olabilir.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 28 Şubat 2021 #3 Ses cızırtı gibiyse Coil Whine olabilir ama kamyon sesi demeniz ciddi olabileceğini gösteriyor. Fazla kurcalamanızı önermem.
Ses cızırtı gibiyse Coil Whine olabilir ama kamyon sesi demeniz ciddi olabileceğini gösteriyor. Fazla kurcalamanızı önermem.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #4 Tim dedi: Temizleyince düzelmiyorsa garantiye göndermelisiniz. Güç kaynaklarıyla oynamak tehlikeli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç ellemedim ses yaptığında PC açıp kapatıyorum zaten PSU verimlilik sertifikası falan hiç bitşeyi yok. Rpamge 500W 80+ PSU almayı düşünüyorum. 192809 dedi: Ses cızırtı gibiyse coil whine olabilir ama kamyon sesi demeniz ciddi olabileceğini gösteriyor. Fazla kurcalamanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Tim dedi: Temizleyince düzelmiyorsa garantiye göndermelisiniz. Güç kaynaklarıyla oynamak tehlikeli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç ellemedim ses yaptığında PC açıp kapatıyorum zaten PSU verimlilik sertifikası falan hiç bitşeyi yok. Rpamge 500W 80+ PSU almayı düşünüyorum. 192809 dedi: Ses cızırtı gibiyse coil whine olabilir ama kamyon sesi demeniz ciddi olabileceğini gösteriyor. Fazla kurcalamanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 emirtelli dedi: Hiç ellemedim ses yaptığında PC açıp kapatıyorum zaten PSU verimlilik sertifikası falan hiç bitşeyi yok. Rpamge 500W 80+ PSU almayı düşünüyorum. Aynen. Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz ondan dolayı. Değişmeni tavsiye ederim. Benim de kalitesiz PSU böyleydi. Evde kamyon vardı resmen. Geceleri PC açmak sorun oluyordu.
emirtelli dedi: Hiç ellemedim ses yaptığında PC açıp kapatıyorum zaten PSU verimlilik sertifikası falan hiç bitşeyi yok. Rpamge 500W 80+ PSU almayı düşünüyorum. Aynen. Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz ondan dolayı. Değişmeni tavsiye ederim. Benim de kalitesiz PSU böyleydi. Evde kamyon vardı resmen. Geceleri PC açmak sorun oluyordu.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #6 Mehmet A dedi: PSU kalitesiz ondan dolayı. Değişmeni tavsiye ederim. Benim de kalitesiz PSU böyleydi. Evde kamyon vardı resmen. Geceleri PC açmak sorun oluyordu. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca düzeliyor 1 aya faalan almaya düşünüyorum
Mehmet A dedi: PSU kalitesiz ondan dolayı. Değişmeni tavsiye ederim. Benim de kalitesiz PSU böyleydi. Evde kamyon vardı resmen. Geceleri PC açmak sorun oluyordu. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca düzeliyor 1 aya faalan almaya düşünüyorum