PSU ses yapıyor

Sencerhan

Femtopat
Daha fazla  
Evet belki de 3. konuyu açışım bende Zalman N5 mf kasa var bir de Cougar xtc 600W PSU ben bu PSU'yu başka bir kasaya taktığımda sıfır sesli çalışıyor sistem ancak Zalman kasaya taktığımda aşırı bir hava sesi geliyor bir de Zalman kasada PSU tam deliklere gelmiyor. Saçma bir şekilde bunun bir çözümü var mıdır varsa ne yazarsanız sevinirim.

Hocam, vidaları kademeli olarak sıkın. Kasanın tam düz olduğundan emin olun. Alttaki toz filtresini temiz tutun.

Hocam, vidaları kademeli olarak sıkın. Kasanın tam düz olduğundan emin olun. Alttaki toz filtresini temiz tutun.
Kasada bi sıkıntı yok filtrede temiz
Büyük ihtimalle fan kasanın hava boşluğu yerine gelmediği için ses yapıyor. Eğer fan boşluktan geride kalıyor ise kasa ile PSU arasına bir şey koyup fanı tam yerine getirebilirsin. Eğer fan ileride ise yapacak bir şey yok.

Malasef bunun için kasa değiştireceğim gibi görünüyor tahminimde tam deliklere gelmediği için sürekli sıcak olması ve fanında aşıırı hızlı dönmesi.

Vidalarınız tak sıkılı değil mi, veya PSU fanını hangi araklılarla temizliyorsunuz? Ayda bir hava vurmanızı tavsiye ederim.
Ben kasamı her hafta temizlerim çok temiz bakıyorum o konuda bi problem yok
O halde PSU'nun kendisinde muhtemel bir problem mevcuttur. Garanti ile görüşmenizi öneririz.

PSU'yu farklı bir kasaya taktığımda ses sıfır sadece Zalman kasada oluyor diğer kasada sessiz.

Gerçekten dedikleriniz önceden de denedim ancak bir türlü olmuyor. Ve kasada düz bir şekilde duruyor.

Dosya Ekleri

• 16161953053178380561947473133086.jpg
    16161953053178380561947473133086.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 43
Bence kasada sirkülasyon yok alttan hava alamıyordur.

Evet dediğiniz olabilir çünkü PSU kısmında hava alıcağı deliklere tam gelmiyor fan bundan dolayı ısındığı için sesli çalışıyor diye düşünüyorum ancak bunun bir çözümü var mıdır direk yeni kasa mı almam lazım onu çözemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı