kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #31 Fatih A dedi: 10400F 1660S sisteme hangi sınıf PSU önerirsiniz ? HD600 yeterli olur mu? Çünkü PSU parasından kısmak istemiyorum. Gerekirse 700 vereyim ama sorun çıkmasın, içim rahat olsun. Çok iyi bir liste olmuş. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... C seviye iş görecektir. Ama bütçe varsa Performance GD 600W alın. Performance GD ile RTX 3070 bile kullanabilirsiniz.
Fatih A dedi: 10400F 1660S sisteme hangi sınıf PSU önerirsiniz ? HD600 yeterli olur mu? Çünkü PSU parasından kısmak istemiyorum. Gerekirse 700 vereyim ama sorun çıkmasın, içim rahat olsun. Çok iyi bir liste olmuş. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... C seviye iş görecektir. Ama bütçe varsa Performance GD 600W alın. Performance GD ile RTX 3070 bile kullanabilirsiniz.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #32 kandes2 dedi: D olabilir. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü mü ya.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #33 Deli Azo dedi: O kadar kötü mü ya. Genişletmek için tıkla... Kapasitörleri kalitesiz, içi boştu, EMI çok iyi yapılmıyor, MOV yok. 350 TL'ye DC to DC olan PSU alıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki?
Deli Azo dedi: O kadar kötü mü ya. Genişletmek için tıkla... Kapasitörleri kalitesiz, içi boştu, EMI çok iyi yapılmıyor, MOV yok. 350 TL'ye DC to DC olan PSU alıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki?
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #34 Helal olsun kandoş!
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #35 kandes2 dedi: Kapasitörleri kalitesiz, içi boştu, emı çok iyi yapılmıyor, mov yok. 350 TL'ye DC to DC olan PSU alıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Bilseydim Zalman gigamax alırdım Çünkü öneri istediğimde bana bunu önermişlerdi.
kandes2 dedi: Kapasitörleri kalitesiz, içi boştu, emı çok iyi yapılmıyor, mov yok. 350 TL'ye DC to DC olan PSU alıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Bilseydim Zalman gigamax alırdım Çünkü öneri istediğimde bana bunu önermişlerdi.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #36 Deli Azo dedi: Bilseydim Zalman gigamax alırdım Çünkü öneri istediğimde bana bunu önermişlerdi. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre güzel bir güç kaynağı. 350 TL'ye 2 tane CPU güç kablosu, DC to DC vs... Ama 350 TL işte, ne kadar kaliteli olabileceği sınırlı.
Deli Azo dedi: Bilseydim Zalman gigamax alırdım Çünkü öneri istediğimde bana bunu önermişlerdi. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre güzel bir güç kaynağı. 350 TL'ye 2 tane CPU güç kablosu, DC to DC vs... Ama 350 TL işte, ne kadar kaliteli olabileceği sınırlı.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #37 kandes2 dedi: Fiyatına göre güzel bir güç kaynağı. 350 TL'ye 2 tane CPU güç kablosu, DC to DC vs... Ama 350 TL işte, ne kadar kaliteli olabileceği sınırlı. Genişletmek için tıkla... FSP diye kaliteli sanıyordum. kandes2 dedi: Fiyatına göre güzel bir güç kaynağı. 350 TL'ye 2 tane CPU güç kablosu, DC to DC vs... Ama 350 TL işte, ne kadar kaliteli olabileceği sınırlı. Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda değişirim o zaman High Power bir PSU ile Gold sertfika. Şimdilik işimi görür herhalde?
kandes2 dedi: Fiyatına göre güzel bir güç kaynağı. 350 TL'ye 2 tane CPU güç kablosu, DC to DC vs... Ama 350 TL işte, ne kadar kaliteli olabileceği sınırlı. Genişletmek için tıkla... FSP diye kaliteli sanıyordum. kandes2 dedi: Fiyatına göre güzel bir güç kaynağı. 350 TL'ye 2 tane CPU güç kablosu, DC to DC vs... Ama 350 TL işte, ne kadar kaliteli olabileceği sınırlı. Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda değişirim o zaman High Power bir PSU ile Gold sertfika. Şimdilik işimi görür herhalde?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #38 Deli Azo dedi: FSP diye kaliteli sanıyordum. Genişletmek için tıkla... FSP'de belli bir yere kadar. 350 TL'ye yapabilecekleri sınırlı. Deli Azo dedi: En yakın zamanda değişirim o zaman High Power bir PSU ile Gold sertfika. Şimdilik işimi görür herhalde? Genişletmek için tıkla... Performance GD diyorsanız çok iyi bir PSU'dur kendileri.
Deli Azo dedi: FSP diye kaliteli sanıyordum. Genişletmek için tıkla... FSP'de belli bir yere kadar. 350 TL'ye yapabilecekleri sınırlı. Deli Azo dedi: En yakın zamanda değişirim o zaman High Power bir PSU ile Gold sertfika. Şimdilik işimi görür herhalde? Genişletmek için tıkla... Performance GD diyorsanız çok iyi bir PSU'dur kendileri.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #39 kandes2 dedi: FSP'de belli bir yere kadar. 350 TL'ye yapabilecekleri sınırlı. Performance gd diyorsanız çok iyi bir PSU'dur kendileri. Genişletmek için tıkla... Overclock falan yapmıyıcağım zaten de 1 sene idare etsin beni geçerim High Power'a.
kandes2 dedi: FSP'de belli bir yere kadar. 350 TL'ye yapabilecekleri sınırlı. Performance gd diyorsanız çok iyi bir PSU'dur kendileri. Genişletmek için tıkla... Overclock falan yapmıyıcağım zaten de 1 sene idare etsin beni geçerim High Power'a.
dearepcik Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 378 Çözümler 1 3 Ocak 2021 #40 XPG Pylon 550W +80 Almayi dusunuyorum sizce alinir mi? Onun yerine onerileriniz var mi?