TURBO01 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 723 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik 7 Temmuz 2022 #11 BayTesla dedi: Evdeki prizlerde denedim ama sonuç aynı bir ara salonun prizine takmıştım psu dan koku gelmişti bilgisayarı kapatmak zorunda kalmıştım az kalsın psu yanıyordu Genişletmek için tıkla... Bu durum da zaten o PSU kesinlikle kullanılmaz.
BayTesla dedi: Evdeki prizlerde denedim ama sonuç aynı bir ara salonun prizine takmıştım psu dan koku gelmişti bilgisayarı kapatmak zorunda kalmıştım az kalsın psu yanıyordu Genişletmek için tıkla... Bu durum da zaten o PSU kesinlikle kullanılmaz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #12 Hocam, bu PSU'yu daha fazla kullanmayın. Dediğim de yeterli olur. İleride yükseltme niyetiniz varsa daha üstü olabilir.
Hocam, bu PSU'yu daha fazla kullanmayın. Dediğim de yeterli olur. İleride yükseltme niyetiniz varsa daha üstü olabilir.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 7 Temmuz 2022 #13 PSU anlık fazla akım vermiş sigorta atmış parçalara bir şey olmadıysa bir daha açmayın o PSU ile yeni PSU alın.
PSU anlık fazla akım vermiş sigorta atmış parçalara bir şey olmadıysa bir daha açmayın o PSU ile yeni PSU alın.