PSU ‘suz mesh kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar içinde PSU olmayan, boyutu açısından gözü kapalı alabileceğim (parçalar sığar mı diye düşünmeyeceğim), önü mesh olan bir kasa arıyorum.
Beraberinde gelecek fanların orta kalite olmasına hayır demem (evet genelde kötü olacaktır). Büyük marka almayı düşünmüyorum.
Sanırım bazı markalarda kasanın içinden aparat çıkmama durumu oluyormuş, onla da karşılaşmak istemem.

İki tane adayım var, ikisi de gayet büyük görünüyor.

Dark diamond Pro mesh.
.
Ve Power Boost X58.
.

Sizin de önerilerinize şimdiden çok teşekkür ederim.

Power Boost almayın bütçeniz yoksa Dark Guardian Pro alınabilir fakat FRGB olarak geliyor.

Arkadaşlar ilk olarak şunu belirtmek istiyorum, bence ön tarafı tamamen mesh olduktan ve fanlar aynı ise bütün kasaların airflowu aynıdır diye düşünmekteyim. O yüzden Spec Delta düşünüyordum ama vazgeçtim.

Malzeme kalitesi açısından ise, kırılmayacaksa sorun olmayacağını düşünüyorum.

Bütçe olarak maks 500 düşünüyorum çünkü saydığım kriterlere göre hiçbir kasa daha fazlasını pek haketmiyor gibi geliyor.

Dark diamond Pro mesh alabilirsiniz abim kullanıyor montajı vs gayet kolay ayrıca Molex ve 3 pin olarak geliyor fanları yani fanları anakartınıza sığdıramazsanız yeterli giriş yoksa Molex'leri birbirine bağlayabilirsiniz bir ucunuda PSU'ya bağlarsınız böylece son güçte çalışacaktır öyle yaptık yeterli fan girişi olmadığı için ancak son güçte sesini duymak aşırı zor. Önünde toz filtresi var ve gayet güzel, tozları tutuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı