R Rıdvan Sevim Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar yeni bir PSU aldım. www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Ve daha önce hiç PSU takmadım bu ilk olucak inşallah.Güç kaynağını takarken nelere dikkat etmeliyim ram gibi bileşenleri çıkarmam gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun.
Arkadaşlar yeni bir PSU aldım. www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Ve daha önce hiç PSU takmadım bu ilk olucak inşallah.Güç kaynağını takarken nelere dikkat etmeliyim ram gibi bileşenleri çıkarmam gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #2 Technotpat'ın sistem toplama videolarına bakarak yapabilirsiniz. Nasıl rahat ediyorsanız o şekilde birleşenleri takıp çıkartabilirsin.
Technotpat'ın sistem toplama videolarına bakarak yapabilirsiniz. Nasıl rahat ediyorsanız o şekilde birleşenleri takıp çıkartabilirsin.
A ayb123 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 9 yıl önce...