PSU Tavsiyesi

GÖKHAN69

Hectopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar bir PSU'ya ihtiyacım var. Özellikleri çift molex olması şart ve 2 HDD, 1 SSD, 1 DVD-R bağlayacağım. Ona göre yardımcı olursanız sevinirim. Kasayı ikinci el aldım ekran kartında 2 adet 6 pin (haliyle 2 adet molex) ucu var PSU'ya bağlamam gerek her şey hazır sadece ekran kartını takamadığım için PC'yi açamadım. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

@Tisy ın da dediği gibi öyle bir ekran kartı yok İleride sistemi güçlendirirsin muhtemelen bu yüzden fazla gelecek bir PSU önereceğim :
Zalman ZM700-GLX 700W Güç Kaynağı 80+ Bronz

Mâlesef 4 GB 256 bit diye bir ekran kartı yok Dünya'da. Ama Corsair VS550 yeterli olucağını düşünüyorum.
Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı ekran kartı bu

@Tisy ın da dediği gibi öyle bir ekran kartı yok İleride sistemi güçlendirirsin muhtemelen bu yüzden fazla gelecek bir PSU önereceğim :
Zalman ZM700-GLX 700W Güç Kaynağı 80+ Bronz
Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı ekran kartı bu

Dark Force Serisi 600W 3xSATA, 3xIDE 6+2Pin PCI-E Power Fiyatı Bu malzemeye baktım ama fikrinizi de öğrenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…