Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 PSU'yu temizledim arkadaşlar demir kablo falan deymiyor ama çok sesli çalışıyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.875 Çözümler 244 8 Eylül 2023 #2 Arda sefa dedi: PSU'yu temizledim arkadaşlar demir kablo falan deymiyor ama çok sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Fanını yağladın mı?
Arda sefa dedi: PSU'yu temizledim arkadaşlar demir kablo falan deymiyor ama çok sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Fanını yağladın mı?
sundaymorn Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Eylül 2023 #3 Fanı manı açma yağmala he diyorsanki ben her şeyi göze aldım yapacağım muhtemelen elinde kalacak. Yeni psu bak.
Fanı manı açma yağmala he diyorsanki ben her şeyi göze aldım yapacağım muhtemelen elinde kalacak. Yeni psu bak.
Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Hocam yağlamadım bir aorun olurmu sesli çalışın sorun yok PSU'nun sadece tozunu aldım Bir cevap verirmisiniz Son düzenleme: 8 Eylül 2023
Hocam yağlamadım bir aorun olurmu sesli çalışın sorun yok PSU'nun sadece tozunu aldım Bir cevap verirmisiniz
sundaymorn Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Eylül 2023 #5 Arda sefa dedi: Hocam yağlamadım bir aorun olurmu sesli çalışın sorun yok PSU'nun sadece tozunu aldım Bir cevap verirmisiniz Genişletmek için tıkla... Sökme hiç devam et öyle kullanmaya temizletceksen bile bir bilgisayarcida temizlet en fazla alacağı 50 lira. KEndine güveniyorsan internetten bak youtube falan ama muhtemelen elinde kalır psu biraz sakat iş. Ben kendim yapmazdım.
Arda sefa dedi: Hocam yağlamadım bir aorun olurmu sesli çalışın sorun yok PSU'nun sadece tozunu aldım Bir cevap verirmisiniz Genişletmek için tıkla... Sökme hiç devam et öyle kullanmaya temizletceksen bile bir bilgisayarcida temizlet en fazla alacağı 50 lira. KEndine güveniyorsan internetten bak youtube falan ama muhtemelen elinde kalır psu biraz sakat iş. Ben kendim yapmazdım.
Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #6 Arkadaşım temizledim tozunu aldım ses var sadece PC açılınca ses azaldı Elimde 2 tane PSU fanı var zaten fan sorun degil ses azaldı
Arkadaşım temizledim tozunu aldım ses var sadece PC açılınca ses azaldı Elimde 2 tane PSU fanı var zaten fan sorun degil ses azaldı
sundaymorn Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Eylül 2023 #7 İcine flasla bak delkklerden nasil bir ses ? Voltaj sesi gibi mi elektrik sesi mi ?
Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #8 Normal ses gıcırdıyor gibiydi ama geçti tavsiyelileriniz için teşekürler