Pardon. CPU üstü anlamışımHocam o tepe fanı değil mi?
Şunun gibi.
Alt ve öne içeri üfleyecek şekilde, yukarıya ve arkaya dışarı üfleyecek şekilde takılır. Ama orası genelde biraz daha görünüş için oluyor. Size kalmış. Ben takmazdım, ne kadar fan o kadar ses.Hocam peki bu soğutmada iş görür mü üst için 2 tane alacağım eğer bir faydası olacaksa alt içinde alabilirim.
aynı kasa var bende de, kasanın hava akışı yetersiz mi?Kasa olarak Dark Guardian Pro kullanıyorum, kasa yeterli soğukluğu bulamadığı için ilave fan alacaktım, bakınırken gördüm tam olarak ne anlama geliyor PSU'nun üstündeki alana falan mı takılıyor?
Eki Görüntüle 2103553
Hocam maalesef evet, yüksek grafikli oyunlarda 85-90 dereceye kadar çıkabiliyor bu yüzden alacağım.aynı kasa var bende de, kasanın hava akışı yetersiz mi?
Crysis remastered çok yüksek ayarda 1 ve 2 oynadım, ekran kartı sıcaklığı en fazla 73 dereceye kadar çıkabildi. Oynadığın oyunlar hangisi?Hocam maalesef evet, yüksek grafikli oyunlarda 85-90 dereceye kadar çıkabiliyor bu yüzden alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.