PSU üzerine fan takılır mı?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki kısma fan takılır mı? 2 adet takmayı düşünüyorum. Soğutmaya faydası ne olur? Altta PSU var sıkıntı çıkar mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (271).png
    Ekran Görüntüsü (271).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 73
Ben kullanıyorum o şekilde, ister istemez faydası oluyordur. Hava geliyor sonuçta. Hatta boşta ekran kartına extra serinlik bile verir. Ekran kartının sıcaklığı zaten direk arkaya gidiyor daha çabuk egsoz fana ulaşmasına bile katkısı olur. Şahsi fikrim.

1750936652681.png

Ben kullanıyorum o şekilde, ister istemez faydası oluyordur. Hava geliyor sonuçta. Hatta boşta ekran kartına extra serinlik bile verir. Ekran kartının sıcaklığı zaten direk arkaya gidiyor daha çabuk egzoz fana ulaşmasına bile katkısı olur. Şahsi fikrim.

Eki Görüntüle 2520997

Attaki fanın RPM yüksek ise eğer ekran kartının fanlarına olumsuz etkisi oluyor. Suprim gibi kartlarda bir şey olmaz da düşük model kartlarda Fan'ın balansını bozuyor.

Resimdeki kısma fan takılır mı? 2 adet takmayı düşünüyorum. Soğutmaya faydası ne olur? Altta PSU var sıkıntı çıkar mı?

Oraya koyulan fanın işe yarar bir etkisi olmaz. Üste 2 fan egzoz fanı koysanız yeterli.

Ben kullanıyorum o şekilde, ister istemez faydası oluyordur. Hava geliyor sonuçta. Hatta boşta ekran kartına extra serinlik bile verir. Ekran kartının sıcaklığı zaten direk arkaya gidiyor daha çabuk egzoz fana ulaşmasına bile katkısı olur. Şahsi fikrim.

Eki Görüntüle 2520997

PSU tarafında olduğu için ekran kartına sıcak hava verir diye düşünüyorum.

Üste takabiliyorsan 1'ı üstte egzoz görevi görsün, diğerinde altta kasa içine uflesin.

Üste sıvı soğutma takılacak hocam.

Takilir, faydasi olmaz. Sadece goruntu degisiz. Faydasi olsa bile cok az olur, neden hava alacak da iceri atacak.
ozaman gerek yok

.
Attaki fanın RPM yüksek ise eğer ekran kartının fanlarına olumsuz etkisi oluyor. Suprim gibi kartlarda bir şey olmaz da düşük model kartlarda Fan'ın balansını bozuyor.

Oraya koyulan fanın işe yarar bir etkisi olmaz. Üste 2 fan egzoz fanı koysanız yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı