PSU üzerine fan takılır mı?

Attaki fanın RPM yüksek ise eğer ekran kartının fanlarına olumsuz etkisi oluyor. Suprim gibi kartlarda bir şey olmaz da düşük model kartlarda Fan'ın balansını bozuyor.

Oraya koyulan fanın işe yarar bir etkisi olmaz. Üste 2 fan egzoz fanı koysanız yeterli.
900rpm sabitledim, dediğiniz benimde aklıma geldi ama bir çok kasada şuan bile alta 3 fan sıralanıyor. Şimdi siz diyince tekrar düşünmeye başladım.

900RPM sabitledim, dediğiniz benim de aklıma geldi ama birçok kasada şu an bile alta 3 fan sıralanıyor. Şimdi siz deyince tekrar düşünmeye başladım.

Dürüst olmak gerekirse en fazla 1-2 derece oynatıyor (kendim test ettim). 2 derece için fanın düzenini bozmaya gerek yok.

Akvaryum kasalarda 3 fan aynı anda üflediği için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Dürüst olmak gerekirse en fazla 1-2 derece oynatıyor (kendim test ettim). 2 derece için fanın düzenini bozmaya gerek yok.

Akvaryum kasalarda 3 fan aynı anda üflediği için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
900 RPM sabitlediğim için bence sorun olmaz zaten ekran kartının fanları çalışmaya başlayınca 1000rpm dönüyor. Yani Ekran kartına zararı olsa kasada buna yuva yapılmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı