PSU uzatma kablosu ne işe yarar?

Ne zamandır kullanıyorsunuz peki? Bende şimdi almayı düşünüyorum da yinede aklımda şüpheler var iyi çıkmazsa bilgisayara zarar gelebilir diye.
1 aydır kullanıyorum. PC'ye neden zarar gelsin ki ? Sizin PSU kablonuz dan daha kalın olur sleeve kablolar. Üstelik kumaş kaplı ek katmana sahip.

1 aydır kullanıyorum. PC'ye neden zarar gelsin ki ? Sizin PSU kablonuzdan daha kalın olur sleeve kablolar. Üstelik kumaş kaplı ek katmana sahip.
Haklısınız, ne bileyim işte Cooler Master fiyatı 230, TT fiyatı 350 sizin önderdiğiniz de 150 olunca acaba kalite farkı mı var diye şüpheleniyor insan.😀

Haklısınız, ne bileyim işte Cooler Master fiyatı 230, TT fiyatı 350 sizin önderdiğiniz de 150 olunca acaba kalite farkı mı var diye şüpheleniyor insan.😀
Phanteks'de oldukça kaliteli bir markadır. Cooler master ve TT şişirme fiyatlarla satılıyor.

Bazı kabloların bazı PSU'lar ile uyumsuz olma durumu var mı? Yoksa uzatma kablolarında değil de direk modüler PSU'nun girişlerine takılan cable kitler'de mi bu uyumluluk aranmalıdır?

Phanteks uzatma kablosu alıp satan birisi şöyle yazmış. Ondan biraz şüphe ettim.

QP Bilişim’den alınmıştır. Corsair PSU’ya uyumsuz olması nedeniyle kullanılamamıştır. Faturalıdır. Yerine Corsair kablo alınacağı için satılmaktadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı