ruchana17 Hectopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar benim anakart da atx_12v diye bir çıkış var bir de benim PSU'dan oraya giden bir kablo var kablo yetişmediği için ek almıştım. Kasa yaz aylarında oyun oynarken yanmıştı bir keresinde değiştirdim şimdi yine yandı bunun nedeni nedir?
Arkadaşlar benim anakart da atx_12v diye bir çıkış var bir de benim PSU'dan oraya giden bir kablo var kablo yetişmediği için ek almıştım. Kasa yaz aylarında oyun oynarken yanmıştı bir keresinde değiştirdim şimdi yine yandı bunun nedeni nedir?
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 24 Nisan 2022 #2 PSU markası ne acaba?
ruchana17 Hectopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 teneke carlsberg dedi: PSU markası ne acaba? Genişletmek için tıkla... Gigabyte olması lazım modelini bilmiyorum ama kusura bakmayın.
teneke carlsberg dedi: PSU markası ne acaba? Genişletmek için tıkla... Gigabyte olması lazım modelini bilmiyorum ama kusura bakmayın.