PSU ve Anakart Girişleri Uyumsuz

ErceUslu

Decapat

PSU'dan cıkan 8 pinlik kablo ile anakartımdaki girişteki oval ve kareler aynı değil ekrana görüntü gelmiyor böyle takınca, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. fotoğraftaki çıt çıtlı bölüm 2. fotoğraf aşağıya gelecek şekilde takılacak. O şekilde takıyorsunuz öyle değil mi?

Yanlış olmadı öyle değil mi gençler, dikkatim dağılıyor işten bu saatlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın bu giriş yerinde tırnak vardır. Üstteki fotoğraftaki tırnaklar oturması için. Yerine sorunsuz oturuyor ise tırnaklar ve kilitleniyor ise sıkıntı olmaz.

Anakartın bu giriş yerinde tırnak vardır. Üstteki fotoğraftaki tırnaklar oturması için. Yerine sorunsuz oturuyor ise tırnaklar ve kilitleniyor ise sıkıntı olmaz.
Tamamdır eve gidince deneyecegim ekrana görüntü gelmiyordu da bundan kaynaklandıgını düsünüyorum anakartı falan yeni değiştirdim

Bu zamana kadar yüzlerce bilgisayar topladım ama bir kez bile bu girişe ayrıntılı bakmışlığım yoktur. CPU güç girişi kablosunu bulurum, tırnağına bakarım ve girişe yerleştiririm. "Tık" diye ses gelir biraz bastırınca ve işlem tamam.

Ben o çıtçıtları bu tarafa getiriyordum sanırım boyadığım tarafa, tersi mi olacak boyanmamış yere?

Dosya Ekleri

• AB597BDE-3F42-4941-B081-98BDE28B1122.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…