GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.048 Çözümler 5 30 Nisan 2023 #1 Abiler selamün aleyküm. İki kablonun girisi de birbirine benziyor ve ikisi de monitore uyuyor. Calistirmayi denesem eger bir yanlislik olmussa sorun çıkarır mı?
Abiler selamün aleyküm. İki kablonun girisi de birbirine benziyor ve ikisi de monitore uyuyor. Calistirmayi denesem eger bir yanlislik olmussa sorun çıkarır mı?
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 30 Nisan 2023 #2 GGHOST dedi: Abiler selamünaleyküm. İki kablonun girisi de birbirine benziyor ve ikisi de monitore uyuyor. Calistirmayi denesem eger bir yanlislik olmussa sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Güç değerleri aynı diye biliyorum, sorun çıkarmaz herhalde.
GGHOST dedi: Abiler selamünaleyküm. İki kablonun girisi de birbirine benziyor ve ikisi de monitore uyuyor. Calistirmayi denesem eger bir yanlislik olmussa sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Güç değerleri aynı diye biliyorum, sorun çıkarmaz herhalde.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.048 Çözümler 5 30 Nisan 2023 #3 tH3as dedi: Güç değerleri aynı diye biliyorum, sorun çıkarmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Ev patlamaz umarim :d
tH3as dedi: Güç değerleri aynı diye biliyorum, sorun çıkarmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Ev patlamaz umarim :d