bi değişik ses var ama çözemedim hava cıkış fanından geliyor galibaGüç kaynağı (PSU) testini bir multimetre yada bu iş için üretilmiş test cihazlarıyla yapmanız mümkün. Bunlara alternatif olarak ev imkanlarıyla hızlıca test etmek istiyorsanız bir yöntem daha var, ataç kullanarak test
Ana kartına PSU nuzdan gelen 20+4 pinli soketi çıkarın. Kabloların arasından YEŞİL kabloyu ve herhangi bir SİYAH kablonun girişini tespit edin. Atacınızın uçlarını bu girişlere takın. Ataç takılı olduğu sürece PSU nuz çalışacaktır. Çalıştığını PSU ya doğrudan bağlı fanlar veya HDD lerin seslerinden tespit edebilirsin.
Hocam elinizde yağlı sprey varsa psu nun etrafına sıkmanızı rica ederimbi değişik ses var ama çözemedim hava cıkış fanından geliyor galiba
benim psu kasanın alt tarafında üstü kapalı bir bölümde kablolama icin yapmışlar sanırım vidalarıda değişik cıkarmayı denedim olmadıHocam elinizde yağlı sprey varsa psu nun etrafına sıkmanızı rica ederim![]()
psu nuzun kasanın altında olduğunu tahmin ettim yarın sabah en yakın pc tamircisine götürmenizi tavsiye ederim çıplak elle anakarta temas etmedin değil mi ?benim psu kasanın alt tarafında üstü kapalı bir bölümde kablolama icin yapmışlar sanırım vidalarıda değişik cıkarmayı denedim olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.