PSU voltajı normal mi?

Anıl Türe

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemimi OCCT ile Power testine soktuğumda HWiNFO ile voltaj değerlerimi izlemek istedim. Sonuçlar bu şekilde. Kontrol eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar sistemimi OCCT ile Power testine soktuğumda HWiNFO ile voltaj değerlerimi izlemek istedim. Sonuçlar bu şekilde. Kontrol eder misiniz?

Eki Görüntüle 2680655

Voltajlar yanlış. Klasik BIOSTAR anakartlar. Düzgün göstermiyorlar. Varsa Voltmetreyle/multimetreyle bakın. Yoksa OCCT, HWiNFO, AIDA64 gibi programların hepsinden bakın. Belki birisi gösterebilir ama sanmıyorum.

Son düzenleme:
Voltajlar yanlış. Klasik BIOSTAR anakartlar. Düzgün göstermiyorlar. Varsa Voltmetreyle/multimetreyle bakın. Yoksa OCCT, HWiNFO, AIDA64 gibi programların hepsinden bakın. Belki birisi gösterebilir ama sanmıyorum.
Bu attığım hwinfo ile ile görünenler. OCCT ile baktığımda da aynı bu şekilde görünüyor. BIOS üzerinden görme şansım var mı?

Bu attığım hwinfo ile ile görünenler. OCCT ile baktığımda da aynı bu şekilde görünüyor. BIOS üzerinden görme şansım var mı?
Var ama görseniz ne değişecek? Boştaki voltajlar önemli değil.

Var ama görseniz ne değişecek? Boştaki voltajlar önemli değil.
Anladım. Rica etsem şu konuma da bakabilir misiniz? Belki bir fikriniz vardır.
Aslında voltajı görmek isteme sebebim bu olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…