PSU Watt Kontrolü

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarın Watt'ı yetecek mi diye kontrol edeceğim. Fakat bilgim 0, bana birkaç iyi olan sitelerden önerin ve bu testi kaç saat yaparsam gönül rahatlığı ile oyun oynarım?

PC bileşenlerinizi yazın, elinizdeki PSU kaç W ve marka model belirtin. Yardımcı oluruz.

Hayır test etmek için siteler var bir arkadaş demişti saat 8'de kurulcak PC ama oynamadan önce bir şey olmaması için test yapacağım.

Siz belirtin, biz size yardımcı oluruz. Emin olun buradaki kişiler sitelerden daha bilgili.

Ben bununla ilgili bir sürü konu açtım zaten 600W sistemime yeter mi diye sistemimi falan da yazdım ben şu an emin olmak için sitelerden en güvenilir olanına 1 saat teste sokacağım ama hangi site.

Anladığım kadarıyla stabil çalışıp çalışmadığını anlamaya çalışıyorsunuz. Site olarak değil de program olarak OCCT öneririm. Güzeldir.

Anladığım kadarıyla stabil çalışıp çalışmadığını anlamaya çalışıyorsunuz. Site olarak değil de program olarak OCCT öneririm. Güzeldir.

İndirmem mi gerek? Ben biraz cahilim bu konularda kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…