xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #1 Bilgisayarın Watt'ı yetecek mi diye kontrol edeceğim. Fakat bilgim 0, bana birkaç iyi olan sitelerden önerin ve bu testi kaç saat yaparsam gönül rahatlığı ile oyun oynarım?
Bilgisayarın Watt'ı yetecek mi diye kontrol edeceğim. Fakat bilgim 0, bana birkaç iyi olan sitelerden önerin ve bu testi kaç saat yaparsam gönül rahatlığı ile oyun oynarım?
KS KS xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #11 UBerk dedi: İndirmeniz gerek. OCBASE / OCCT Genişletmek için tıkla... Bunu indirdiğimde ne yapmam lazım ben sadece sistemime 600W yeter mi bunu öğrenmek için bilgisayarı 1 saat teste sokmak istiyorum da. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: İndirmeniz gerek. OCBASE / OCCT Genişletmek için tıkla... Bunu indirdiğimde ne yapmam lazım ben sadece sistemime 600W yeter mi bunu öğrenmek için bilgisayarı 1 saat teste sokmak istiyorum da.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 20 Haziran 2020 #12 Silinen üye dedi: Bunu indirdiğimde ne yapmam lazım ben sadece sistemime 600W yeter mi bunu öğrenmek için bilgisayarı 1 saat teste sokmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bunu indirdiğimde ne yapmam lazım ben sadece sistemime 600W yeter mi bunu öğrenmek için bilgisayarı 1 saat teste sokmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #13 UBerk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra gönül rahatlığı ile oyun oynayabilir miyim? Ve atıyorum PSU yetmedi bunu kullanırken test ederken parçalara zarar gelir mi? Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra gönül rahatlığı ile oyun oynayabilir miyim? Ve atıyorum PSU yetmedi bunu kullanırken test ederken parçalara zarar gelir mi?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 20 Haziran 2020 #14 Silinen üye dedi: Bunu yaptıktan sonra gönül rahatlığı ile oyun oynayabilir miyim? Ve atıyorum PSU yetmedi bunu kullanırken test ederken parçalara zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Tekrar söylüyorum, siz bize sisteminizi belirtin. Biz yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bunu yaptıktan sonra gönül rahatlığı ile oyun oynayabilir miyim? Ve atıyorum PSU yetmedi bunu kullanırken test ederken parçalara zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Tekrar söylüyorum, siz bize sisteminizi belirtin. Biz yardımcı oluruz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 20 Haziran 2020 #15 Parçalara zarar gelmez. PSU yetmezse zaten sistem kapanır. Evet, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #16 Silinen üye dedi: Bunu yaptıktan sonra gönül rahatlığı ile oyun oynayabilir miyim? Ve atıyorum PSU yetmedi bunu kullanırken test ederken parçalara zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu testi gecerse psunuz tum oyunlarda yeterli gelir sisteminize. Zarar verme olacagini sanmam sistem reset atar muhtemelen. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bunu yaptıktan sonra gönül rahatlığı ile oyun oynayabilir miyim? Ve atıyorum PSU yetmedi bunu kullanırken test ederken parçalara zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu testi gecerse psunuz tum oyunlarda yeterli gelir sisteminize. Zarar verme olacagini sanmam sistem reset atar muhtemelen.
KS KS xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #17 gleran dedi: Evet bu testi gecerse psunuz tum oyunlarda yeterli gelir sisteminize. Zarar verme olacagini sanmam sistem reset atar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yeni almış olacağım için hiçbir şey kaydedilmiş olmayacak reset atması sıkıntı değil. UBerk dedi: Tekrar söylüyorum, siz bize sisteminizi belirtin. Biz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Sistemim: Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX 5700 XT. Anakart: MSI B450 GAMING PRO Carbon AC. RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16. İşlemci: Ryzen 5 3600. SSD: Samsung MZ-V7E500BW 970 Evo 500GB SSD M.2 3400-2300 MB. Kasa: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn. Extra: Kasa fanı: Xigmatek Galaxy RGB kasa fanı. Hava soğutucu: Thermaltake UX200 ARGB 120mm işlemci hava soğutucu. Sistemim bu kullanırken RGB'leri kapayacağım ve de OC yapmayacağım. Artı 0 Eksi
gleran dedi: Evet bu testi gecerse psunuz tum oyunlarda yeterli gelir sisteminize. Zarar verme olacagini sanmam sistem reset atar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yeni almış olacağım için hiçbir şey kaydedilmiş olmayacak reset atması sıkıntı değil. UBerk dedi: Tekrar söylüyorum, siz bize sisteminizi belirtin. Biz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Sistemim: Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX 5700 XT. Anakart: MSI B450 GAMING PRO Carbon AC. RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16. İşlemci: Ryzen 5 3600. SSD: Samsung MZ-V7E500BW 970 Evo 500GB SSD M.2 3400-2300 MB. Kasa: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn. Extra: Kasa fanı: Xigmatek Galaxy RGB kasa fanı. Hava soğutucu: Thermaltake UX200 ARGB 120mm işlemci hava soğutucu. Sistemim bu kullanırken RGB'leri kapayacağım ve de OC yapmayacağım.