Sorunsuz çalışan bilgisayarımı bugün açtığımda ekrana görüntü gelmedi ama bütün ışıklar fanlar çalışmaya başladı. Bir süre sonra gücü kesip bir daha çalıştırdım aynı. Ana kartta EZ LED Diagnosis bölümüne baktım hızlıca, CPU LED'i yanıyordu. Derken o anda Power Supply alev atarak patladı. PS yi...
The Gigabyte GP-P750GM makes lots of promises, but fails to deliver. Its platform features a modern design, but the parts used are of mediocre to low quality, and to make matters worse, the protection features are not working correctly.
Arkadaşlar aslında olan şu PC'ye format attım sonra BIOS ayarlarını ytden izleyerek yapmaya çalıştım kaydettikten sonra tık diye kapandı anında açtığımda ekranda görüntü yoktu ytden baktım BIOS pilini çıkarttım taktım ekran geldi PC'yi açtım sonra kapadım tekrar aç yapım dedim orada olan oldu güç kablosu takılı işlemcinin ışığı yanıyor 3 4 saniye sonra sönüyor kabloyu aşağı çekiyorum tekrar yanıyor sönüyor sonra tam böyle biraz daha uzun yandı bende hemen Power tuşuna bastım ve son durum :d
Arkadaşlar aslında olan şu PC'ye format attım sonra BIOS ayarlarını ytden izleyerek yapmaya çalıştım kaydettikten sonra tık diye kapandı anında açtığımda ekranda görüntü yoktu ytden baktım BIOS pilini çıkarttım taktım ekran geldi PC'yi açtım sonra kapadım tekrar aç yapım dedim orada olan oldu güç kablosu takılı işlemcinin ışığı yanıyor 3 4 saniye sonra sönüyor kabloyu aşağı çekiyorum tekrar yanıyor sönüyor sonra tam böyle biraz daha uzun yandı bende hemen Power tuşuna bastım ve son durum :d
Ah be dostum. Para vererek alacağın bir ürünü niye iyice sorup soruşturmadan, araştırmadan alıyorsun ki. Parayı çok mu kolay kazanıyorsunuz anlamak zor. Geçmiş olsun sen bir an önce sistemi komple elinden çıkarmaya bak.