Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 4 Ekim 2020 #1 Valorant oynuyordum, daha sonra aniden PC kapandı PC'yi söktüğümde harddisk ve PSU çok sıcaktı yanmış mıdır?
Valorant oynuyordum, daha sonra aniden PC kapandı PC'yi söktüğümde harddisk ve PSU çok sıcaktı yanmış mıdır?
V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2021 #11 Valla benim psudan bi ara yanık kokularo geliyordu ama emektar beni asla yarı yolda bırakmadı ( hala nadiren o kokuyu tüttürür burnuma) Artı 0 Eksi
Valla benim psudan bi ara yanık kokularo geliyordu ama emektar beni asla yarı yolda bırakmadı ( hala nadiren o kokuyu tüttürür burnuma)
A arslanmert Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #12 Veunex12 dedi: Valla benim psudan bi ara yanık kokularo geliyordu ama emektar beni asla yarı yolda bırakmadı ( hala nadiren o kokuyu tüttürür burnuma) Genişletmek için tıkla... usta bende de öyle idi ama patladı 220 kablosunu takınca sigorta yine attı bence sen yol yakınken değiştir Artı 0 Eksi
Veunex12 dedi: Valla benim psudan bi ara yanık kokularo geliyordu ama emektar beni asla yarı yolda bırakmadı ( hala nadiren o kokuyu tüttürür burnuma) Genişletmek için tıkla... usta bende de öyle idi ama patladı 220 kablosunu takınca sigorta yine attı bence sen yol yakınken değiştir