PSU yetersizliği ekran kartını bozar mı?

Kaijiro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Frisby 650W PSU var sistemime yetmiyor sistemimde R53400G işlemci RX 5600XT ekran kartı var 8 GB RAM 1TB HDD 100GB SSD B450 Tomahawk anakart yetmedği için bazı oyunlarda voltaj dalgalanması ve donma sık oluyor. Bu şekilde PSU alana kadar kullansam ekran kartı bozulur mu bunu merak ediyorum. Ya da herhangi bir ayarla bozulmasına engel olabilir miyim?

O PSU'nun yetmediğini düşünmüyorum. 650W PSU ile R5 5600X+7800XT sıkıntısız kullanıyorum. Başka bir sıkıntınız olabilir mi?

PSU yetersiz değil ama kalitesiz. Kalitesiz PSU'nun parçalaı bozma ihtimali var. Kaliteli ve gücü yetersiz olan PSU'da sadece kapanma yaşarsınız.

Kullanayim mi kullanmayımmmı.

O PSU'nun yetmediğini düşünmüyorum. 650W PSU ile R5 5600X+7800XT sıkıntısız kullanıyorum. Başka bir sıkıntınız olabilir mi?

En kısa zamanda yeni PSU alın bence. Gelene kadar da kullanın yapacak bir şey yok.

Reis karta zarar verir mi peki.1ay kullanmıstım sonra cıkardım zarar gelir diye 1 aydır kullanmıyorum.bozulabilirmi

Reis karta zarar verir mi peki. 1ay kullanmıstım sonra cıkardım zarar gelir diye 1 aydır kullanmıyorum. Bozulabilir mi?

Dostum bozulacağını sanmıyorum güç kaynağın gayet yeterli ama kötü bir markanın ürünü, kullanmaya devam et yeterli gücü veremezse sistem kendini kapatır.

Dostum bozulacağını sanmıyorum güç kaynağın gayet yeterli ama kötü bir markanın ürünü, kullanmaya devam et yeterli gücü veremezse sistem kendini kapatır.

Reis voltaj dalgalanması cok oluyor bir de normalde 150W civarı kullannmısı lazım 120 100 arası enfazla oluyor o yuzden bozulmasından korktum.

Biraz piyango tarafı var. Ne desem yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…