PSU yetmezse ne olur?

Lowzie

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle günaydın herkese şu anda kullandığım PSU 250W internette GPU ve CPU'mu yazdığımda minimum 350W gerektiğini söylüyor oyun oynarken 100 FPS'de ekran kasıyor gibi görüyorum. PSU yetmediğinden kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yetmedigi anda sistem kapanır. Reset atma sorunu yaşarsın. Kasma olayının PSU ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Drop yiyorsundur, ısıyla alakalı sorun yaşıyor olabilirsin. PSU ile ilgili olsa yüke bindirdiğinde zaten resetlenir sistemin. Sistem özelliklerin nedir? Hangi oyunda yaşıyorsun problemi?
her oyunda oluyor fps 60ın altına düşmemesine rağmen 50fps gibi görüyorum mesela lolde tfde 100-80fps oluyor 50fps gibi görüyorum aynı şey csgodada oluyor
sistem:gt 1030
i5 4440
6gb ram

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle günaydın herkese şu anda kullandığım PSU 250W internette GPU ve CPU'mu yazdığımda minimum 350W gerektiğini söylüyor oyun oynarken 100 FPS'de ekran kasıyor gibi görüyorum. PSU yetmediğinden kaynaklı olabilir mi?

İşlemcin ve Grafik kartın istedikleri watta çalışamadığı için tam performans veremiyor. Bu da oyunlarda kasmalara neden olur? Eğer almaya çalışsalar kapatır kendini sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı