PSU Yok Ama PowerBoost Var Ne Demek?

muhharremp1

Kilopat
Daha fazla  
Millet, karmaşık bir durumdayım. Benim bildiğim kadarıyla PSU PowerBoost'un kısaltması. Ama aşağıda olduğu gibi PSU yok yazmakta ardından PowerBoost 500W diyor. Daha önce masaüstü almadığımdan bilemiyorum. Yazım hatası falan mı yoksa ben mi yanlış biliyorum ? Aydınlatırsanız sevinirim :)
Bkz:
  • PowerBoost Royal Serisi VK-G1002S USB 3.0 Midtower Kasa (PSU yok)
  • Power Boost 500w PSU-BST-ATX500A 12cm SİYAH fan, A/PFC, Siyah ATX PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU açılımı Power Supply Unit'dir. PowerBoost değildir. PowerBoost bir markadır. PSU olmayan modeli sadece kasa.

Bu bilgiyi öğrendikten sonra bu markadan uzak durmanı da belirtmeliyim.

Millet, karmaşık bir durumdayım. Benim bildiğim kadarıyla PSU PowerBoost'un kısaltması. Ama aşağıda olduğu gibi PSU yok yazmakta ardından PowerBoost 500W diyor. Daha önce masaüstü almadığımdan bilemiyorum. Yazım hatası falan mı yoksa ben mi yanlış biliyorum ? Aydınlatırsanız sevinirim :)
Bkz:
  • PowerBoost Royal Serisi VK-G1002S USB 3.0 Midtower Kasa (PSU yok)
  • Power Boost 500w PSU-BST-ATX500A 12cm SİYAH fan, A/PFC, Siyah ATX PSU
PSU adlı parçanın açılımı şudur;
" Power Supply Unit"
Yani anlayacağın PowerBoost adlı firmadır. PSU' nun açılımı değildir :) .

PSU'nun açılımı "Power Sup.. aynı şeyi tekrar etmenin mantığı nedir anlayamadım.

PowerBoost'un kısaltımı nasıl PSU sanılabilir başka bir gizem.

Sistemini ve bütçeni belirtirsen sana daha düzgün bir şeyler önerebiliriz diye düşünüyorum.

Aklıma ancak bilinen eski bir model geldi. Bunu Technopat da bizzat kullandı, izleyebilirsin videosunu.
aerocool black edition 500w - Google'da Ara

Aydınlanamadım millet sagolun. PC almaktan vazgeciyorum. 2500 TL oneri diye konu aciyorum, onaylanmiyor. PSU nedir diyorum, Powerboost deniyor. PSU yok Powerboost var diyorum, ayri seyler deniyor. Ben laptopla devam edeceğim sagolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aydınlanamadım millet sagolun. PC almaktan vazgeciyorum. 2500 TL oneri diye konu aciyorum, onaylanmiyor. PSU nedir diyorum, Powerboost deniyor. PSU yok Powerboost var diyorum, ayri seyler deniyor. Ben laptopla devam edeceğim sagolun.
En sade haliyle anlatacak olursak;
PSU: Power Supply Unit (Güç Kaynağı)
PowerBoost: Bilgisayar parçası üreten bir marka, buna PSU ve kasa da dahil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı