PSU'da 4Pin Güç Kablosu Olmaması

Kadir Güney

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk kez pc topluyorum. Technopat sayesinde araştırarak ve arkadaşlara sorarak bir sistem topladım. Montaj konusunda bir sorunum var, işlemci enerjisi için güç kaynağımda gerekli kablo yok. 4 pinli bir kablo bulunmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kasa, Aerocool StrikeX One Adv. 750 W, anakart, MSI B150M Bazooka. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

İyi bak. En "Kötü" PSU bile olsa mutlaka 4 Pin CPU beslemesi vardır. Ya da sen ekran kartına takmadın değil mi 8 pinli diye? Resim atarsan yardımcı oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle psular'da 4+4 cpu beslemesi oluyor ve sen onu ekran kartına takılan 8 pin güç bağlantısı sanmış olabilirsin.

Konu başlığında yasaklı kelime kullandığımdan dolayı 1 gün ceza almıştım yanıt yazamadım. Yardımcı olan herkese teşekkürler, sorun çözüldü. Kabloların en altında bir yerde kalmış :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı