PSU'da 6 pin çıkış yok

12V kanalından 180W verebiliyor. Pek önermem açıkçası.
Ama 400w yqziyo ve 6 pin güç çıkışı var iş görmezmi ya işin açığı benim bütçe kısıtlı 700 tl bütçem var zar zor biriktirdim 500 tlye ekran kartı 200 tlye de psu alcağım eğer üste para kalırsa da biraz daha koyup ram alacağım şimdi bu psu benim işmi hiç görmez mi görürse alacağım yardımcı olursan
Bu olmazmı şimdi

Son düzenleme:
200TL bütçeniz varsa üstte attığım cihazı alın. 12V kanalından 324W veriyor. Aradaki fiyat farkı da zaten en geç bir yıla elektrik faturasından karşılanır
Attığınız PSU yetme ihtimali de var yetmeme ihtimali de. Güç olarak tam sınırda ve enerji tüketimi hiç iyi gibi gelmedi.

İşlemci ve ekran kartı gibi asıl güç isteyen şeyler 12V kanalını kullanır bu yüzden PSU kaç W yerine 12V kanalından kaç W diye bakarak almanızı tavsiye ederim.

Siz bir link atmıştınız onu alsam olurmu birde onda 6pin çıkış varmi

500 liraya 750ti almak çok da mantıklı değil.
Rx570 alınabiliyor o paraya sonuçta.
İşlemci Athlon 2 olduğu için fazlasını alsa bile darboğaz olur. 500TL fiyata da sorunsuz RX 570 bulmak çok zor. Dediğim gibi 400TL fiyata buradan alınabilir ama beklemek istemiyorsa 500TL de verebilir.

Aynı fiyata 500W'lık modeli alınabilir o PSU'nun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…