1 182290 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2017 Mesajlar 256 13 Haziran 2019 #1 Bugün Corsair HX850 aldım bu PSU'da Adjustable Single/Multi 12V Rail yokmuş önemli bir şey mi? Ne işe yarar?
Bugün Corsair HX850 aldım bu PSU'da Adjustable Single/Multi 12V Rail yokmuş önemli bir şey mi? Ne işe yarar?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.894 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #2 Voltaj ayarı ile ilgili bir konu, ayarlanabilir ve ya ayarlanamaz olması. Gold sertifika gerektirir diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Voltaj ayarı ile ilgili bir konu, ayarlanabilir ve ya ayarlanamaz olması. Gold sertifika gerektirir diye biliyorum.
KS KS 1 182290 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2017 Mesajlar 256 13 Haziran 2019 #3 Lava Catopuma dedi: Voltaj ayarı ile ilgili bir konu, ayarlanabilir ve ya ayarlanamaz olması. Gold sertifika gerektirir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aldığım PSU Platinyum sertifika ama dediğim özellik yok önemi var mı? Artı 0 Eksi
Lava Catopuma dedi: Voltaj ayarı ile ilgili bir konu, ayarlanabilir ve ya ayarlanamaz olması. Gold sertifika gerektirir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aldığım PSU Platinyum sertifika ama dediğim özellik yok önemi var mı?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.894 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #4 182290 dedi: Aldığım PSU Platinyum sertifika ama dediğim özellik yok önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Talebiniz doğrultusunda güç kaynağında böyle bir istekte bulunsaydınız, sanırım sorun olurdu. Artı 0 Eksi
182290 dedi: Aldığım PSU Platinyum sertifika ama dediğim özellik yok önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Talebiniz doğrultusunda güç kaynağında böyle bir istekte bulunsaydınız, sanırım sorun olurdu.