PSU'da CPU girişi için yeterli kablo yok

Yakın çevrem de bulabileceğimi sanmıyorum. Isparta da oturuyorum küçük bir şehir ama denerim. İhtiyaç duyarsam dediğim gibi farklı bir markadan alıp denemeyi düşünüyorum ama 4 aydır bir sıkıntı yaşamadım. Render falan da aldım sıkıntı çıkarmadı.

Sebebini bilmiyorum ama boş olunca başlarda çok huzursuz oldum. Direkt stres testi yaptım sıkıntı çıkmadı. 4 ay boyunca da çıkmadı. Bende öyle bıraktım şimdilik ama işlemci yükseltecek olursam ilerde kablo bulmak daha çok sıkıntı olabilir diye şimdiden bakıyorum.

Sebebini bilmiyorum ama boş olunca başlarda çok huzursuz oldum. Direkt stres testi yaptım sıkıntı çıkmadı. 4 ay boyunca da çıkmadı. Bende öyle bıraktım şimdilik ama işlemci yükseltecek olursam ilerde kablo bulmak daha çok sıkıntı olabilir diye şimdiden bakıyorum.

Şuan için OC yapmıyorum fakat kabloyu bulup takınca sanki hayatımdaki eksik parçayı tamamlamış gibi hissettim 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı