Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #1 PSU hafif ısınma var normal mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2020
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #2 Sisteminiz ne, güç kaynağınızın marka modeli ne, kaç derece mesela?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 27 Haziran 2020 #3 Hafif derken biraz daha açar mısınız? Çalışan bir parçanın ısınması gayet normal. Hafiflikten kastınız ne? Burada önemli olan o.
Hafif derken biraz daha açar mısınız? Çalışan bir parçanın ısınması gayet normal. Hafiflikten kastınız ne? Burada önemli olan o.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #4 Thermaltake smart 600 80 Firehorse MK II dedi: Sisteminiz ne, güç kaynağınızın marka modeli ne, kaç derece mesela? Genişletmek için tıkla... Bogazitchy dedi: Hafif derken biraz daha açar mısınız? Çalışan bir parçanın ısınması gayet normal. Hafiflikten kastınız ne? Burada önemli olan o. Genişletmek için tıkla... Hafifi Bi sıcaklık normal haralde
Thermaltake smart 600 80 Firehorse MK II dedi: Sisteminiz ne, güç kaynağınızın marka modeli ne, kaç derece mesela? Genişletmek için tıkla... Bogazitchy dedi: Hafif derken biraz daha açar mısınız? Çalışan bir parçanın ısınması gayet normal. Hafiflikten kastınız ne? Burada önemli olan o. Genişletmek için tıkla... Hafifi Bi sıcaklık normal haralde
Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #5 Onurfa dedi: Thermaltake smart 600 80 Hafifi Bi sıcaklık normal haralde Genişletmek için tıkla... Dostum herhangi bir program yardımıyla bize sıcaklığı söyler misin ?
Onurfa dedi: Thermaltake smart 600 80 Hafifi Bi sıcaklık normal haralde Genişletmek için tıkla... Dostum herhangi bir program yardımıyla bize sıcaklığı söyler misin ?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #6 Buğra Gümrüküçü dedi: Dostum herhangi bir program yardımıyla bize sıcaklığı söyler misin ? Genişletmek için tıkla... Program bilmiyorum
Buğra Gümrüküçü dedi: Dostum herhangi bir program yardımıyla bize sıcaklığı söyler misin ? Genişletmek için tıkla... Program bilmiyorum
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #7 Onurfa dedi: PSU hafif ısınma var normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tatlı mı bu kardeşim hafif ne?
Onurfa dedi: PSU hafif ısınma var normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tatlı mı bu kardeşim hafif ne?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.285 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #8 Buğra Gümrüküçü dedi: Dostum herhangi bir program yardımıyla bize sıcaklığı söyler misin ? Genişletmek için tıkla... Güç kaynaklarının sensörü bildiğim kadarıyla yok. Program ile nasıl bakmasını bekliyorsunuz?
Buğra Gümrüküçü dedi: Dostum herhangi bir program yardımıyla bize sıcaklığı söyler misin ? Genişletmek için tıkla... Güç kaynaklarının sensörü bildiğim kadarıyla yok. Program ile nasıl bakmasını bekliyorsunuz?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #9 Taha E.1907 dedi: Tatlı mı bu kardeşim hafif ne? Genişletmek için tıkla... Hafif cok az