furkan mercimek
Picopat
Daha fazla
Merhaba. Bugün elime İtopya'dan aldığım azuayan Power sistem ulaştı ve bilgisayarı açtım Ethernet kablosu bağladım "ağa bağlandı" yazmasına rağmen Microsoft Edge çok yavaş, ayrıca arka kapağı açtığımda HDD'nin nispeten uzun siyah kablosu takılıydı ama 4'lü erkek pinlerin üstünde kablo yoktu bu durum HDD'yi Windows'ta göremememe sebep oluyor.
Bu 4'lü pin için uygun kablodan kasanın içinde, kalmamış sıvı soğutucuya takılmış. Bu sorunu çözmek için bir çevirici vs. var mı ve bilgisayarı yeni açtım içinde NVIDIA'nın birkaç uygulaması var ve sanırım deneme sürümü kurmuş olabilirler internetten Windows'u USB'den kurarsam bu uygulamaları nasıl indirebilirim ve nasıl sürücü vs. yazılımsal şeyleri indirebilirim?
Bu 4'lü pin için uygun kablodan kasanın içinde, kalmamış sıvı soğutucuya takılmış. Bu sorunu çözmek için bir çevirici vs. var mı ve bilgisayarı yeni açtım içinde NVIDIA'nın birkaç uygulaması var ve sanırım deneme sürümü kurmuş olabilirler internetten Windows'u USB'den kurarsam bu uygulamaları nasıl indirebilirim ve nasıl sürücü vs. yazılımsal şeyleri indirebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: