S salyangozhızındapc Femtopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 PSU'nun herhangi bir yerinde oksitlenme ne tarz bir soruna yol açar/açabilir?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.031 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2022 #2 Bu konuyu zaten daha önce açmışsınız; PSU'da oksitlenme olursa ne tarz bir sorun ortaya çıkar? PSU'nun herhangi bir yerinde oksitlenme ne tarz bir soruna yol açar/açabilir? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu konuyu zaten daha önce açmışsınız; PSU'da oksitlenme olursa ne tarz bir sorun ortaya çıkar? PSU'nun herhangi bir yerinde oksitlenme ne tarz bir soruna yol açar/açabilir? www.technopat.net
KS KS S salyangozhızındapc Femtopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 Murat Can Şimşek dedi: Bu konuyu zaten daha önce açmışsınız; PSU'da oksitlenme olursa ne tarz bir sorun ortaya çıkar? PSU'nun herhangi bir yerinde oksitlenme ne tarz bir soruna yol açar/açabilir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şimdiki konuyu atmışsınız ? Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Bu konuyu zaten daha önce açmışsınız; PSU'da oksitlenme olursa ne tarz bir sorun ortaya çıkar? PSU'nun herhangi bir yerinde oksitlenme ne tarz bir soruna yol açar/açabilir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şimdiki konuyu atmışsınız ?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.031 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2022 #4 Profilinize girip bakmıştım, yanlış atmışım doğrusu bu olacaktı. PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Profilinize girip bakmıştım, yanlış atmışım doğrusu bu olacaktı. PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? www.technopat.net
KS KS S salyangozhızındapc Femtopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 Murat Can Şimşek dedi: Profilinize girip bakmıştım, yanlış atmışım doğrusu bu olacaktı. PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... elektriksel bir soruna yol açar mı diye sormuşum? Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Profilinize girip bakmıştım, yanlış atmışım doğrusu bu olacaktı. PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? PSU'da oksitlenme elektriksel bir soruna yol açar mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... elektriksel bir soruna yol açar mı diye sormuşum?