PSU'daki Coil Whine sorunu onarılabilir mi?

Aftears

Hectopat
Arkadaşlar, PSU'm Corsair CX 550F. 20 gün önce CW sorunu yüzünden garantiye gönderdim, bugün talep onaylanmış ve PSU'nun onarımına karar verilmiş. Benim sorum PSU'daki CW sorunu onarılabilir mi? Benim bildiğim kadarıyla böyle bir durumda PSU'nun değişimi yapılıyordu. Yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada PSU'nun yasal iade süresi olan 14 gün dolduktan 1 gün sonra CW sorunu ortaya çıktı.

Benim hem GPU da hem PSU da var cw 1 yıldır kullanıyorum sorun yok ekran kartını garantiye gönderdim değişim yapıldı ama yine aynı sorun sanırım kronik. Ekran kartı XFX RX 6500 XT PSU Corsair CX750F.

Evet daha önceye kadar bire bir değişim ya da değişim oluyordu.
Yeni çıkan yasaya göre elekronik ürünlere 14 güne kadar bu oluyor 14. günü geçerse satıcıya kalan bir durum.
İsterse değiştiriyor.

Kendin de onarabilirsin ama garantisi gider. Psu ve ekran kartlarında bakırdan bir sarmal olur. O sarmalın içine kürdan, kağıt gibi bir yalıtkan sıkıştır. Titreşim kesilecek ve ses yapmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…