Axorcu Reis Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Selamlar Technopat'a yeni geldim. Size bir sorum olacaktı işaretlediğim yer ne işe yarıyor ve oyun oynarken vs çok ısınıyor mu? Fotoğraf aşağıdadır. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
Selamlar Technopat'a yeni geldim. Size bir sorum olacaktı işaretlediğim yer ne işe yarıyor ve oyun oynarken vs çok ısınıyor mu? Fotoğraf aşağıdadır.
Çözüm Recep Baltaş 21 Ekim 2020 Pasif alüminyum soğutma blokları. Altında muhtemelen yongalar mevcut.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #2 Axorcu Reis dedi: Selamlar Technopat'a yeni geldim. Size bir sorum olacaktı işaretlediğim yer ne işe yarıyor ve oyun oynarken vs çok ısınıyor mu? Fotoğraf aşağıdadır. Eki Görüntüle 709246 Genişletmek için tıkla... Onlar ısı transferi için fakat daha iyi bilen bili yardımcı olur bende yanlış olabilirim. Artı 0 Eksi
Axorcu Reis dedi: Selamlar Technopat'a yeni geldim. Size bir sorum olacaktı işaretlediğim yer ne işe yarıyor ve oyun oynarken vs çok ısınıyor mu? Fotoğraf aşağıdadır. Eki Görüntüle 709246 Genişletmek için tıkla... Onlar ısı transferi için fakat daha iyi bilen bili yardımcı olur bende yanlış olabilirim.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.552 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Ekim 2020 #3 Pasif soğutmaya benziyor. Sıcak olur genelde. Artı 1 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Ekim 2020 #4 Benim bildiğim onlar PSU'nun diğer kapasitör gibi bileşenleri daha iyi soğutmasına yarıyor. Önemli bir parça. Ek olarak, mümkünse PSU'nun içini açmayın, açarsanız da ASLA bileşenlerine ellemeyin. Ölüm ile sonuçlanabilir. Onlar topraklamalı. Artı 1 Eksi
Benim bildiğim onlar PSU'nun diğer kapasitör gibi bileşenleri daha iyi soğutmasına yarıyor. Önemli bir parça. Ek olarak, mümkünse PSU'nun içini açmayın, açarsanız da ASLA bileşenlerine ellemeyin. Ölüm ile sonuçlanabilir. Onlar topraklamalı.
KS KS Axorcu Reis Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #5 Ribozom dedi: Pasif soğutmaya benziyor. Sıcak olur genelde. Genişletmek için tıkla... Bir kablo eritecek kadar ısınır mı? Samotne Ciasteczka dedi: Benim bildiğim onlar PSU'nun diğer kapasitör gibi bileşenleri daha iyi soğutmasına yarıyor. Önemli bir parça. Ek olarak, mümkünse PSU'nun içini açmayın, açarsanız da asla bileşenlerine ellemeyin. Ölüm ile sonuçlanabilir. Onlar topraklamalı. Genişletmek için tıkla... İnternetten buldum zaten oraya bir kablo değiyor sıkıntı olur mu sizce hocam? Eritir mi? Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Pasif soğutmaya benziyor. Sıcak olur genelde. Genişletmek için tıkla... Bir kablo eritecek kadar ısınır mı? Samotne Ciasteczka dedi: Benim bildiğim onlar PSU'nun diğer kapasitör gibi bileşenleri daha iyi soğutmasına yarıyor. Önemli bir parça. Ek olarak, mümkünse PSU'nun içini açmayın, açarsanız da asla bileşenlerine ellemeyin. Ölüm ile sonuçlanabilir. Onlar topraklamalı. Genişletmek için tıkla... İnternetten buldum zaten oraya bir kablo değiyor sıkıntı olur mu sizce hocam? Eritir mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Ekim 2020 #6 Pasif alüminyum soğutma blokları. Altında muhtemelen yongalar mevcut. Artı 2 Eksi Çözüm
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 21 Ekim 2020 #7 Pasif soğutma orası. Artı 1 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Ekim 2020 #8 Axorcu Reis dedi: İnternetten buldum zaten oraya bir kablo değiyor sıkıntı olur mu sizce hocam? Eritir mi? Genişletmek için tıkla... Değmesi sağlıklı değil, eritebilecek kadar sıcak olabilir orası. Artı 1 Eksi
Axorcu Reis dedi: İnternetten buldum zaten oraya bir kablo değiyor sıkıntı olur mu sizce hocam? Eritir mi? Genişletmek için tıkla... Değmesi sağlıklı değil, eritebilecek kadar sıcak olabilir orası.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #9 Heatsink diye geçiyor. Yüzey alanını artırıp ısıyı daha iyi bir şekilde dağıtıyor. Eski tip buzdolaplarının arkasında kıvrımlı borular var. Onlarla aynı mantık. Artı 1 Eksi
Heatsink diye geçiyor. Yüzey alanını artırıp ısıyı daha iyi bir şekilde dağıtıyor. Eski tip buzdolaplarının arkasında kıvrımlı borular var. Onlarla aynı mantık.