Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar PSU'da molexlerin olduğu kabloda böyle bir giriş var, acaba bunu anakartın fan yerine taksam kontrol edebilir miyim fanları? Anakart kargoda olduğu için deneyemiyorum, o yüzden sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2019
Arkadaşlar PSU'da molexlerin olduğu kabloda böyle bir giriş var, acaba bunu anakartın fan yerine taksam kontrol edebilir miyim fanları? Anakart kargoda olduğu için deneyemiyorum, o yüzden sordum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 30 Kasım 2019 #2 O soketler zaten birbiri ile uyumlu değil. Eskiden Floopy girişli 3.5 CD okuyucu ve benzeri cihazlar için o giriş bulunuyor.
O soketler zaten birbiri ile uyumlu değil. Eskiden Floopy girişli 3.5 CD okuyucu ve benzeri cihazlar için o giriş bulunuyor.
Tunahan23 Kilopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #3 Aynı şeyi bende düşündüm şimdi Sonra buraya baktım ve alakasız birşey olduğunu gördüm. De hala neden var bu kablo sıfır PSU' da
Aynı şeyi bende düşündüm şimdi Sonra buraya baktım ve alakasız birşey olduğunu gördüm. De hala neden var bu kablo sıfır PSU' da