PSU'daki PCI-e kablosunun pini koptu

Bu kararma çok büyük bir problemmi hocam üstteki başka bir arkadaş sakın tamir ettirme hemen değiştir gibisinden bir şey yazmış.
Problem tabii ki. Kablo aşırı derecede çok ısınmış ki kararma yapmış. Bundan sonraki aşama erime zaten.

Bu kararma çok büyük bir problemmi hocam üstteki başka bir arkadaş sakın tamir ettirme hemen değiştir gibisinden bir şey yazmış.
Kabloyu karartacak kadar ne yapmış olabilirsin ki?. Kalitesiz bileşenli ucuz yollu PSU.

Kabloyu karartacak kadar ne yapmış olabilirsin ki? Kalitesiz bileşenli ucuz yollu PSU.

Normal bir şekilde bilgisayarımı kullandım. Oyunda oynadığım için yer yer yük altında çalıştığıda oldu benim kullanmamın anormal olmasından ötürü değil PSU'nun kötü olmasından ötürü yaşanan bir problem bana sorarsanız.

Yanlış anladınız tekrar okuyun. Sizden bahsetmiyorum PSU'nun kalitesizliğinden bahsediyorum

Yanlış anladınız tekrar okuyun. Sizden bahsetmiyorum PSU'nun kalitesizliğinden bahsediyorum

Anladım hocam PSU'ya sesleniyormuşsunuz ben yanlış anladım

Peki bana PSU markaları önerir misiniz veya direkt 700 watt üstü model önerir misiniz?

Anladım hocam PSU'ya sesleniyormuşsunuz ben yanlış anladım

Peki bana PSU markaları önerir misiniz veya direkt 700 watt üstü model önerir misiniz?
Bütçen nedir?

Bütçe varsa bilindik 850 watt bir güç kaynağı alın. İleride sistem güncelleme yapacak olursanız en azından güç kaynağı probleminiz olmaz.

Bu olabilir. O sistem için şuda yeter:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…