S saruhan emre Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2021 #1 PSU'dan normalde cok az ses geliyor ama CS:GO ya girince bu ses artıyor. Dıger oyunlarda olmuyor. Valorant gıbı, PUBG Mobile gıbı. Bu durum normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
PSU'dan normalde cok az ses geliyor ama CS:GO ya girince bu ses artıyor. Dıger oyunlarda olmuyor. Valorant gıbı, PUBG Mobile gıbı. Bu durum normal mi?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 1 Ocak 2021 #2 PSU'nun marka ve modeli nedir? Artı 0 Eksi
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 1 Ocak 2021 #3 Ses gelmesi normal olmasa da beklenen bir durum. Ama sadece CSGO'da gelmesini anlayamadım. Artı 0 Eksi
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2021 #4 Normal. Artı -1 Eksi
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 1 Ocak 2021 #5 saruhan emre dedi: PSU'dan normalde cok az ses geliyor ama CS:GO ya girince bu ses artıyor. Dıger oyunlarda olmuyor. Valorant gıbı, PUBG Mobile gıbı. Bu durum normal mi? Genişletmek için tıkla... PSU değil de ekran kartı veya işlemci fanlarından gelen ses olabilir mi? Artı 0 Eksi
saruhan emre dedi: PSU'dan normalde cok az ses geliyor ama CS:GO ya girince bu ses artıyor. Dıger oyunlarda olmuyor. Valorant gıbı, PUBG Mobile gıbı. Bu durum normal mi? Genişletmek için tıkla... PSU değil de ekran kartı veya işlemci fanlarından gelen ses olabilir mi?
ByWitcher123 Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #6 PSU fanını kontrol etmeni öneririm. PSU'dan fazla ses gelme olayını ben de yaşamıştım, sonra PSU fanının bozulduğunu ve çalışmadığını fark ettim. Biraz daha öyle devam etseydi patlardı vallahi . Artı 0 Eksi
PSU fanını kontrol etmeni öneririm. PSU'dan fazla ses gelme olayını ben de yaşamıştım, sonra PSU fanının bozulduğunu ve çalışmadığını fark ettim. Biraz daha öyle devam etseydi patlardı vallahi .
KS KS S saruhan emre Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2021 #7 PSU GameGaraj 650W 80 Plus bronz ses cızırtı sesi fanla alakası yok gıbı normalde cok az CS:GO'da bıraz fazla ses cıkarıyor. Artı 0 Eksi
PSU GameGaraj 650W 80 Plus bronz ses cızırtı sesi fanla alakası yok gıbı normalde cok az CS:GO'da bıraz fazla ses cıkarıyor.