Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 985 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #1 Az önce bilgisayarımı açtığımda PSU ısınıp plastik gibi bir koku geldi. Neyin nesi olduğunu anlamadım. Bir de PC'yi açarken ekran gelmiyor. Neden olmuş olabilir?
Az önce bilgisayarımı açtığımda PSU ısınıp plastik gibi bir koku geldi. Neyin nesi olduğunu anlamadım. Bir de PC'yi açarken ekran gelmiyor. Neden olmuş olabilir?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Yanık kokusu varsa PSU'nuza geçmiş olsun demektir.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 985 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #3 Darwin19 dedi: Yanık kokusu varsa PSU'nuza geçmiş olsun demektir. Genişletmek için tıkla... Ama psu çalışıyor.
Darwin19 dedi: Yanık kokusu varsa PSU'nuza geçmiş olsun demektir. Genişletmek için tıkla... Ama psu çalışıyor.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 15 Ocak 2023 #4 Botox Reis dedi: Ama psu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Patlamadan sökün.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 985 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #5 534747 dedi: Patlamadan sökün. Genişletmek için tıkla... Neden sökeyim ki PSU çalışıyor fanı bile dönüyor.
534747 dedi: Patlamadan sökün. Genişletmek için tıkla... Neden sökeyim ki PSU çalışıyor fanı bile dönüyor.
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #6 D-dostum elinde başka bir psu var ise takıp dene ve yanan psu yu başına birşey gelmeden çıkar.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 985 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #7 Darelajing dedi: D-dostum elinde başka bir PSU var ise takıp dene ve yanan PSU'yu başına bir şey gelmeden çıkar. Genişletmek için tıkla... Başka PSU yok bilgisayarımda çok eski.
Darelajing dedi: D-dostum elinde başka bir PSU var ise takıp dene ve yanan PSU'yu başına bir şey gelmeden çıkar. Genişletmek için tıkla... Başka PSU yok bilgisayarımda çok eski.
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #8 Bu işlerden anlamıyorsanız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya gidin PSU yanarken yanında başka parçalarda götürmüş olabilir.
Bu işlerden anlamıyorsanız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya gidin PSU yanarken yanında başka parçalarda götürmüş olabilir.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 985 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #9 Darelajing dedi: Bu işlerden anlamıyorsanız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya gidin PSU yanarken yanında başka parçalarda götürmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... PSU'nun içini açıp baksam olur mu?
Darelajing dedi: Bu işlerden anlamıyorsanız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya gidin PSU yanarken yanında başka parçalarda götürmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... PSU'nun içini açıp baksam olur mu?
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #10 Eğer garantisi varsa garantiye yolayabilirsin ama yanan PSU'lar kolay kolay tamir edilmiyor diye biliyorum.
Eğer garantisi varsa garantiye yolayabilirsin ama yanan PSU'lar kolay kolay tamir edilmiyor diye biliyorum.