Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 991 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #21 Ç Darelajing dedi: Ortadaki siyah şeye basılı tutup yukarı doğru çekin Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor abi
Ç Darelajing dedi: Ortadaki siyah şeye basılı tutup yukarı doğru çekin Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor abi
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #22 bende işlemciden yanıyorum ne yaparsam yapayım 80 derecenin altına düşmüyor gittim termal macunu değiştirdim kule fan aldım banamısın demiyor zaten benim işlemcide bayağı eski gidip ryzen 0 sistem toplamaya çalışacağım. Botox Reis dedi: Ç Çıkmıyor abi Genişletmek için tıkla... Sert çek ama dikkatli çıkar
bende işlemciden yanıyorum ne yaparsam yapayım 80 derecenin altına düşmüyor gittim termal macunu değiştirdim kule fan aldım banamısın demiyor zaten benim işlemcide bayağı eski gidip ryzen 0 sistem toplamaya çalışacağım. Botox Reis dedi: Ç Çıkmıyor abi Genişletmek için tıkla... Sert çek ama dikkatli çıkar
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 991 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #23 PSU da hiçbir şey yok sanki.
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #24 Botox Reis dedi: PSU da hiçbir şey yok sanki. Genişletmek için tıkla... başka bir pc de denemeden anlayamayız hocam benim bozulan psu da öyleydi
Botox Reis dedi: PSU da hiçbir şey yok sanki. Genişletmek için tıkla... başka bir pc de denemeden anlayamayız hocam benim bozulan psu da öyleydi
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 991 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #25 Geri takıp çalıştırsam sıkıntı çıkar mi?
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #26 Botox Reis dedi: Geri takıp çalıştırsam riskli mi ? Genişletmek için tıkla... bence deneme patlar falan şalterleri attırır. Bilmiyorum yinede sen bilirsin.
Botox Reis dedi: Geri takıp çalıştırsam riskli mi ? Genişletmek için tıkla... bence deneme patlar falan şalterleri attırır. Bilmiyorum yinede sen bilirsin.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 991 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #27 Darelajing dedi: bence deneme patlar falan şalterleri attırır. Bilmiyorum yinede sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gösteririm en iyisi
Darelajing dedi: bence deneme patlar falan şalterleri attırır. Bilmiyorum yinede sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gösteririm en iyisi
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #28 Botox Reis dedi: Bilgisayarcıya gösteririm en iyisi Genişletmek için tıkla... Aynen o zaman konuyu kapatalım mı Tekrardan Geçmiş olsun
Botox Reis dedi: Bilgisayarcıya gösteririm en iyisi Genişletmek için tıkla... Aynen o zaman konuyu kapatalım mı Tekrardan Geçmiş olsun
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 991 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #29 Darelajing dedi: Aynen o zaman konuyu kapatalım mı tekrardan geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkürler
Darelajing dedi: Aynen o zaman konuyu kapatalım mı tekrardan geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkürler
Darelajing Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Operatörü 15 Ocak 2023 #30 Botox Reis dedi: Sağ olun teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim