OrhunCil Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #1 Merhaba, Tam Modüler bir PSU ve Corsair Spec Delta kasam var. Anakartımda RGB fan girişi yok ve kasamın önünde üç tane fan var. Bu fanları PSU'dan güç vererek bağlayabilir miyim?
Merhaba, Tam Modüler bir PSU ve Corsair Spec Delta kasam var. Anakartımda RGB fan girişi yok ve kasamın önünde üç tane fan var. Bu fanları PSU'dan güç vererek bağlayabilir miyim?
F furkanygt00 Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 4 14 Haziran 2019 #2 Evet Bağlayabilirsin sata kablosundan gelen başka bir kablo daha olması lazım oraya bağlayarak yapabilirsin
Evet Bağlayabilirsin sata kablosundan gelen başka bir kablo daha olması lazım oraya bağlayarak yapabilirsin
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Haziran 2019 #3 Anakartınızda RGB pin girişi bulunmakta. RGB kablo çoklayıcı kasa ile geliyor. İşaretlediğim kısma bağlayarak senkron edebilirsiniz.
Anakartınızda RGB pin girişi bulunmakta. RGB kablo çoklayıcı kasa ile geliyor. İşaretlediğim kısma bağlayarak senkron edebilirsiniz.
OrhunCil Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #4 Spotter dedi: Anakartınızda RGB pin girişi bulunmakta. RGB kablo çoklayıcı kasa ile geliyor. İşaretlediğim kısma bağlayarak senkron edebilirsiniz. Eki Görüntüle 404376 Eki Görüntüle 404377 Genişletmek için tıkla... Fakat anakartım eski bu yüzden RGB pin girişi yok.
Spotter dedi: Anakartınızda RGB pin girişi bulunmakta. RGB kablo çoklayıcı kasa ile geliyor. İşaretlediğim kısma bağlayarak senkron edebilirsiniz. Eki Görüntüle 404376 Eki Görüntüle 404377 Genişletmek için tıkla... Fakat anakartım eski bu yüzden RGB pin girişi yok.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Haziran 2019 #5 OrhunCil dedi: Fakat anakartım eski bu yüzden RGB pin girişi yok. Genişletmek için tıkla... İmzanızda TUF B450-Plus yazıyor.
OrhunCil dedi: Fakat anakartım eski bu yüzden RGB pin girişi yok. Genişletmek için tıkla... İmzanızda TUF B450-Plus yazıyor.