furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Bilgisayarı başlat düğmesine bastığım gibi PSU'dan tık diye bir ses geliyor ve hiçbir şey olmuyor. Sistemi yeni topladım, 5600X + 3070 sistem. PSU ise XPG Core Reactor 750W 80+ Gold. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Bilgisayarı başlat düğmesine bastığım gibi PSU'dan tık diye bir ses geliyor ve hiçbir şey olmuyor. Sistemi yeni topladım, 5600X + 3070 sistem. PSU ise XPG Core Reactor 750W 80+ Gold. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.151 Makaleler 1 Çözümler 584 8 Şubat 2021 #2 Arkadaki düğmeyi kontrol edin, atıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #3 Ekran kartının da ışığı saliselik olarak yanıp sönüyor. GFYT dedi: Arkadaki düğmeyi kontrol edin, atıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Atmıyor, kontrol ettim şimdi. Artı 0 Eksi
Ekran kartının da ışığı saliselik olarak yanıp sönüyor. GFYT dedi: Arkadaki düğmeyi kontrol edin, atıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Atmıyor, kontrol ettim şimdi.
I impious23 Decapat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 35 8 Şubat 2021 #4 aynı sorun bende de var şu an 4-5 saat bekledıkten sonra açılıyor pc, 750watt coolermaster var, tuşa bastıgım an tık geliyo geri gidiyor. Artı 0 Eksi
aynı sorun bende de var şu an 4-5 saat bekledıkten sonra açılıyor pc, 750watt coolermaster var, tuşa bastıgım an tık geliyo geri gidiyor.
ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #5 Başka PSU'da dene bir (sistemi kaldırabilecek bir PSU olsun) Sizin PSU'damı sıkıntı var sistemdemi anlarsınız. Artı 0 Eksi
Başka PSU'da dene bir (sistemi kaldırabilecek bir PSU olsun) Sizin PSU'damı sıkıntı var sistemdemi anlarsınız.
Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #6 PSU arızası gibi görünüyor. Yeni bir sistemse madem yol yakınken iade/garanti yoluna gidiniz Artı 0 Eksi
KS KS furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #7 @GFYT insta verir misiniz size videoyu atsam direkt? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.151 Makaleler 1 Çözümler 584 8 Şubat 2021 #8 furs0n dedi: @GFYT insta verir misiniz size videoyu atsam direkt? Genişletmek için tıkla... Instagram kullanmıyorum maalesef. Vidoeyu YouTube'ye yükleyip link bırakın, yardımcı olmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
furs0n dedi: @GFYT insta verir misiniz size videoyu atsam direkt? Genişletmek için tıkla... Instagram kullanmıyorum maalesef. Vidoeyu YouTube'ye yükleyip link bırakın, yardımcı olmaya çalışırım.
KS KS furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #9 GFYT dedi: Instagram kullanmıyorum maalesef. Vidoeyu YouTube'ye yükleyip link bırakın, yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et impious23 dedi: aynı sorun bende de var şu an 4-5 saat bekledıkten sonra açılıyor pc, 750watt coolermaster var, tuşa bastıgım an tık geliyo geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... çözerseniz söyleyin lütfen. Son düzenleme: 8 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Instagram kullanmıyorum maalesef. Vidoeyu YouTube'ye yükleyip link bırakın, yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et impious23 dedi: aynı sorun bende de var şu an 4-5 saat bekledıkten sonra açılıyor pc, 750watt coolermaster var, tuşa bastıgım an tık geliyo geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... çözerseniz söyleyin lütfen.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.151 Makaleler 1 Çözümler 584 8 Şubat 2021 #10 furs0n dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözerseniz söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kısa devre yapıyor PS'unuz. Başka bir PSU'yla deneme imkanınız varsa deneyip dönüş yapın. Artı 0 Eksi
furs0n dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözerseniz söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kısa devre yapıyor PS'unuz. Başka bir PSU'yla deneme imkanınız varsa deneyip dönüş yapın.