Merhaba, bu durum üzerinde çok fazla konu var ama tam olarak net bir düşünceye sahip olamadım. FSP Hyper 80+ PSU kullanıyorum. PSU şalteri açtığımda PC kapalıyken çok ufak bir ses çıkarıyor ancak bir sorun olup olmadığı konusunda net bir düşüncem yok ve çalışırken de çok net bir ses çıkarıyor ama çalıştığı için mi yoksa başka bir şey mi çözemedim. 1 aya yakındır yeni aldığım bilgisayarı kullanıyorum ve bir sorun görmedim ancak insan çok para verdiği malına bir şey olmasını istemiyor ve hep üstünde endişeleniyor Teşekkür ederim!
Hayır bu tür bir ses gelmiyor zaten bu tür bir ses gelse sanırım direk bilgisayarcıya götürürdüm Bunun dışında bir ses ise sorun olur mu acaba? 1 aya yakındır kullanıyorum sanırım birşey olsaydı çoktan olurdu.
@iegecn bilgisayara dışarıdan bağlı olan klavye, mouse, varsa Wi-Fi ya da bluetooth adaptör, USB stick, vb. bütün donanımları çıkardığınızda da bu ses mevcut mu?
@iegecn bilgisayara dışarıdan bağlı olan klavye, mouse, varsa Wi-Fi ya da bluetooth adaptör, USB stick, vb. bütün donanımları çıkardığınızda da bu ses mevcut mu?