PSU'dan ses gelmesi

Muhammed Ata

Kilopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Meslek
Anestezi Teknikeri
RAM
Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz CL16
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700X
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 750W'lık bir PSU var. 3070 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartını yoran bir oyun açtığımda (örnek: RDR2) PSU'dan cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Bu durum normal midir?

Bobin sesi o. Garanti varsa gönderebilirsiniz ama sorun çıkarmaz öyle de kullanılabilir.

@Muhammed Ata Kalici bir çözümü yok, ürün degisimi isteyebilirsin sadece ama onda da olur aynisi bir sure sonra.

İleriki zamanlarda bana sıkıntı yaratmayacaksa göndermeye gerek yok hocam o zaman. Ben ileride PSU'nun yanmasından falan korktum

O sisteme o Power fazla bile satıcı ile iletişime geçin derim.

Kaç watt yeterli olur ben ileride ekran kartını 4070'e falan çekmeyi düşünüyorum

Hocam şöyle izah ederim, psun 10 aylıkmış eğer toz zerreleri dolduysa içerisinde çok olmasa da minik iletkenlikten ötürü kapasitörlerinin ve bobinlerine minik iletkenlik yaptırıp bi coilwhine tarzı bir ses duyarsın. İnleme sesi gibi. Tavsiyem bi hava vurmandır ama bi problem yaşamazsın inleme tozdan değilse.

Benim PSU'da da bir cızırtı sesi var fakat kasa masamın aşağısında olduğu için duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…