PSU'dan Ses Gelmesi

Aynı PSU bende de var. Daha dün geldi anakarta her şeyi bağladım, oyun oynarken aşırı yük binince sesler değişiyor. Acaba montajı mı yanlış yaptım ya da bu PSU'lar da kronik mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PSU sesi fandan geliyormuş. Ben fanı yağladım düzeldi. Ancak fan bir yere sürter gibi ses geliyordu. Senin PSU nasıl bir ses yapıyor bilmiyorum. Yanlış bağlantı yapmış olsan PC'yi kullanamazdın zaten. @ironcan

Sesin ismi pek bilmem coil whine isminde bir sesmiş .Herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar araştırmalarıma göre.İnternette dolaşırken mause sallayinca sesler değişiyor bide oyunlar ses artıyor.

Arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama gerçekten çaresiz kaldım. Dün sıfır bir PSU alarak montajını yaptım. PSU marka modeli Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply. Ancak montajın ardından çalıştırdım PSU nun fanından sürtme şeklinde bir ses geliyor. PSU nun arkasında bulunan açma kapama anahtarının yan kısmından hafifçe bastırınca ve yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde kasayı yan yatırıp yere koyduğumda ses kesiliyor. Ne yapmam gerektiğini bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Madem sorunlu bir ürün almışsın. Hiç uğraşma bence, değiştirmek için geri yolla. İçini falan açtığında garanti dışı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…