Psu’dan Ses Gelmesi

Erman

Hectopat
Daha fazla  
2 Hafta önce aşağıdaki özelliklerde bir bilgisayar aldım. Sistem boşta iken veya yükte iken bir fark olmuyor. Sorunum şu güç kaynağından coil whine benzeri bir ses geliyor. Ekran kartından gelmiyor bu ses kontrol ettim. Ayrıca bana göre çok sesli çalışıyor. Kasaya dahili olarak gelen 600W’lık bu PSU’nun herhangi bir garantisi bulunmamakta ve kasaya dahili olarak gelen güç kaynaklarını başka bir güç kaynağı ile değiştirme imkanımız var mı? Eğer var ise sessiz bir güç kaynağı önerisi alabilir miyim? Ayrıca yaz ayında işlemciyi i5 7500 ve ekran kartını da GTX 1060 ile değiştireceğim bu yüzden parçaları değiştirdikten sonra PSU yükseltmesi yapmak istemiyorum. Değiştireceğim parçalara yetecek bir PSU olursa iyi olur. Teşekkürler.

• İ3 7100
  • Msi Mortar Arctric B250M
  • GTX1050Ti
  • 16GB 2400MHz
  • Cooler Master RC-K350 + Dahili 600W Psu

Dahili PSU pişmanlıktır ses yapması gayet doğal. 80+ 600W (gelecekteki yükseltme konusunda problem yaşamamak için) bir PSU, Corsair NZXT Aerocool gibi markaların şikayet almayan ürünlerinden birini tercih edebilirsiniz. Örneğin Aerocool KCAS serisi uygun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…