PSU'lar 110V ile çalışır mı?

Makaleler
6
Yer
Montreal, QC, Canada
Herekese selam! Arkadaşlar, birkaç ay sonra yurt dışına taşınıyorum, ancak ekran kartımı değiştireceğim için PSU'nun da değişmesi gerekiyor. PSU değiştirirken PSU'nun Kanada'daki elektrik voltajına uygun çalışabilmesi gerekiyor. (Türkiye'de bu voltaj 220V iken Kanada'da 110V.) PSU alırken nasıl çalışma voltaj aralığını kontrol edebilirim? Şu an kullanmakta olduğum High Power PSU'nun üzerinde input: 230V/ 3A Max yazıyor. Dolayısıyla benim sorunsuz bir şekilde 110V'ta da kullanabilmem gerek diye düşünüyorum. Yani bu PSU'lar güç kablosunu değiştirdikten sonra evrensel mi?

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Kanada'da da burada satılan PSU'lar satılıyor. Belki güç girişleri farklı olur ama.

Oraya gittiğim zaman en fazla çalışmaz düşük voltajdan yanacak hali yok sonuçta. Boşuna para harcamak istemiyorum. Boşuna para harcamak yerine yeni aldığım ekran kartını Power limit ile kullanırım belirli bir süre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı