PSU’lar hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirim?

Kavurmaliyumurta

Hectopat
İç yapıları ve kapasitörler hakkında nasıl detaylı bilgi sahibi olabilirim? Kaynak bırakırsanız sevinirim, ayrıca bir PSU’nun kaliteli olup olmadığını nasıl anlarım?

Dediğin gibi bildiğim bir kaynak yok ama kesinlikle alırken en az 80 Plus Bronze sertifikası olmasına dikkat et ve Corsair Cooler Master FSP gibi marka ağırlığı olan kendini kanıtlamış markalardan alırsan hiçbir sıkıntı olmaz Corsair CV650 model PSU kullandım 80 Plus Bronze setifikasına sahip bir güç kaynağı büyük ihtimalle montaj ya da fabrika çıkışlı hata olması lazım patladı Corsair iletişime geçtim ve bana sıfır bir PSU gönderdiler 4 gün içinde hala kullanmaktayım ve çok memnunum ama Rampage Gamepower Power Boost gibi markalardan alırsan karşında bir muhatap bulabileceğini sanmam yani sorunun cevabını vereyim bir PSU’nun kaliteli olup olmadığını nasıl anlarım? Markası ve 80 Plus minimum Bronze sertfikası olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…