12V'u bazı PSU'lar tek bir kanaldan değil birden fazla kanaldan verirler. Bu PSU'lar multirail olarak geçer. Eğer tek bir 12V kanalı varsa single rail olarak geçer.
Plug Load Solutions var, zaten ne olduğunu biliyorsunuzdur ama sadee plug load duymadım. Mantık yürütecek olursak en fazla prizden çekilen güç, giriş amperi gibi bir şey olabilir ama sanmıyorum. Bakacağım.
12V1, 12V2 gibi igibi numaralar varsa yüksek ihitmalle multi raildir. Baya tartışmalı konu İnternette aratabilrisin ya da ben yakında bir şey yapabilirim bu konuda
12V'u bazı PSU'lar tek bir kanaldan değil birden fazla kanaldan verirler. Bu PSU'lar multirail olarak geçer. Eğer tek bir 12V kanalı varsa Single rail olarak geçer.
Plug Load Solutions var, zaten ne olduğunu biliyorsunuzdur ama sadee plug load duymadım. Mantık yürütecek olursak en fazla prizden çekilen güç, giriş amperi gibi bir şey olabilir ama sanmıyorum. Bakacağım.
Verdiği güç aynı, yani hayır Genelde tek bir kanalın birden fazla kanala bölünmesiyle oluyorlar, çok yüksek güçlü PSU'larda orijinal gerçeğini görebiliriz.
Verdiği güç aynı, yani hayır . Genelde tek bir kanalın birden fazla kanala bölünmesiyle oluyorlar, çok yüksek güçlü PSU'larda orijinal gerçeğini görebiliriz.
Hayır. Genelde 12V kanalında güvenlikten ötürü yapıyorlar.
Multi rail PSU'larda sorunla karşılaşılabilinecek noktalar var. Mesela tek bir kanaldan yüksek güç çekersen PSU kapanır. İyi araştırma yapmak gerekiyor. Tek kanal PSU'lara karşı başka bir dezavantajı veya avanatjı yok bildiğim kadarıyla. Biraz daha maliyetli olduğu söylemeden geçmeyeyim.